ANNONS FRÅN BOXER

Ta med tv:n på semestern!

Glöm inte det viktigaste när du ska på Sverigesemester i sommar: solstol, badkläder – och dina tv-kanaler! Med tv från Boxer kan du titta på dina favoritprogram var du än är. Ska du semestra i vårt avlånga land i sommar? Oavsett var du befinner dig kan du med Boxer titta på alla dina kanaler eftersom du genom marknätet kan få in din tv-signal i hela Sverige.

– Om du har en antenn på taket till din sommarstuga, husvagn eller båt, exempelvis, går det alldeles utmärkt att titta på tv med Boxer. Allt du behöver är en fristående digitalbox eller en modul som du sätter in i tv:n samt ett programkort från Boxer. Har du ingen takantenn finns det mycket bra inomhusantenner i mindre format som går att placera till exempel i fönstret, säger Hanna Wahlstedt, produktchef tv på Boxer.

Att ta med kanalerna på semestern kostar inget extra för dig som är kund hos Boxer. 

Extra programkort till sommarstugan

Om du tillbringar mycket tid i sommarstugan eller husvagnen kan det vara bekvämt att skaffa ett extrakort med samma kanaler som på det första programkortet. Då slipper du tänka på att ta med dig kortet och övrig utrustning. 

Titta via Boxer Play

Du måste inte plocka med dig din digitalbox och ditt programkort på semestern för att kunna ta del av ett stort programutbud. Via appen Boxer Play kan du som kund se många av de kanaler som ingår i tv-paketet i din smartphone, surfplatta eller dator.

– Denna tjänst ingår i alla basabonnemang och appen går att använda i hela Sverige. Tack vare playtjänsterna från flera av kanalerna går det även att se program man missat i efterhand, sju dagar bakåt i tiden, säger Hanna Wahlstedt. 

Skaffa ett kontantkort

Även den som inte är kund hos Boxer kan ta del av kanalutbudet genom att skaffa ett Boxer Kontantkort som gäller i en, två eller tre månader – utan att teckna ett abonnemang. Du väljer själv startdatum och kan enkelt fylla på kontantkortet på nytt när det har tagit slut – eller vid ett senare tillfälle. Du får ett stort utbud av kanaler som du kan ta med dig vart du vill i Sverige, helt utan bindningstid. Perfekt för dig som vill ha tv under en kortare period, till exempel i båten, sommar- stugan eller husvagnen. 

7 höjdpunkter du inte får missa i sommar

1. La La Land (Filmbutiken).

2. Game of Thrones säsong sju – 17 juli (C More).

3. Rouge One – A Star Wars Story (Filmbutiken).

4. Wimbledon – 3–16 juli (Eurosport).

5. Hundraettåringen som smet från notan och försvann (Filmbutiken).

6. Trolls (Filmbutiken).

7. VM-kval i fotboll, Sverige–Bulgarien – 31 augusti (Kanal 5). 

Koppla ihop din tv och smartphone med chromecast

Vill du spela upp rörligt material på tv:n via din mobil eller surfplatta? Det kan du göra via Chromecast.

– Med en Chromecast kan du spela upp tv-program, sport, film och serier från din smartphone eller surfplatta i din tv-apparat. Du kan till exempel se innehållet i Boxer Play-appen i tv:n. Du kopplar bara in din Chromecast i en HDMI-ingång på tv:n och streamar sedan över wi-fi, säger Hanna Wahlstedt. 

”Är det värt att installera fiber i sommarstugan?”

Vi funderar på att dra in fiber till vår sommarstuga. Är det värt att göra den investeringen? Vi är mycket ute i stugan mellan april och oktober, och har dessutom tre vuxna barn och sju barnbarn som också tillbringar en hel del tid i stugan.

Hälsningar Per

Jakob Schenström, digital chef på Boxer, svarar:
Hej Per! Sverige ”fibreras” i snabb takt och även fritidshus ges i större utsträckning möjlighet att dra in fiber i dag. Visst är det en större investering att göra – men samtidigt är det en investering som framtidssäkrar huset. Dessutom ger ett snabbt och stabilt bredband er möjlighet att såväl streama rörlig bild/tv som att nyttja många andra smarta, uppkopplade tjänster även i stugan. Med tanke på att ni är i stugan mycket och har en stor familj som vistas där skulle jag nog överväga att dra in fiber. 

Jakob Schenström, Digital chef på Boxer.

Har du mer frågor om tv och fiber?

Läs mer på Boxer.se eller kontakta våra kundrådgivare: 0771-21 21 31, öppet 8–21 vardagar och 9–20 helger. 

Mest lästa artiklar