Vi i Villas bloggfavoriter i oktober

Fem bloggar slåss om utmärkelsen Vi i Villa gillar - Bästa bloggen i oktober. Se till att din favorit vinner!

Varje månad utser vi fem favoritbloggar. men det är du som avgör vilken som vinner äran!
Vi i Villa utser varje månad fem bloggar inom temat hem, inredning och trädgård som vi gillar. De kan handla om renoveringsstrul, vardagslunk, shoppingdrömmar eller trädgårdspyssel. Sedan är det upp till dig som besökare att rösta fram vilken som är din favorit!

Vi letar kontinuerlig efter nya intressanta och roliga bloggar. Nominera därför gärna en blogg som du gillar. Kanske är det din egen? Längre ned i artikeln ser du hur du tipsar oss om bloggar.

Denna månad är följande fem bloggar nominerade (utan inbördes ordning):


 

Enstadspinglas liv på landet

Stadstjejen som flyttade ut på landet, blev sambo med en snickare och lämnade sitt rätt ordnade liv mot ett liv lite mer primitivt lite mer naturligt men alldeles, alldeles underbart! Tillsammans har vi en dotter, ett hus och femtioelva saker vi vill göra varje dag!

Vita ranunkler

 

Jag heter Marie, är 35 år och bor i en idyll Jag heter Marie, är 35 år och bor i en idyll iVästergötland. Tvåbarnsmamma som älskar inredning och trädgård. I min blogg kommer jag att skriva om vårt hus som vi håller på att renovera och så blir det nog mycket om Danmark.

Kakelbloggen – en värld fylld av keramik

 

KakeldaxGruppen är en Svensk Kakelkoncern med varumärken som Kakeldax, Kakelcentralen och Stigs Kakel. Vi har både egna butiker och återförsäljare som säljer kakel och klinker i vårt vackra avlånga land. […]

Ett hus i vitt


 

Välkommen till min blogg! Jag som skriver här är 34 år, gift och mamma till två små pojkar. Sommaren -07 flyttade jag med min familj till ett hus nära skog och sjö och håller nu på med diverse inredningsprojekt. Huset är byggt -88 men har många äldre detaljer. Brädgolv i alla rum, kakelugn och dubbeldörrar bl.a. […]

Så här röstar du

startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 25 oktober 2009.

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln ”Visa din blogg hos oss!” som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar