Få full koll på hemmet med Homer

Homer - en smart huspärm som uppdaterar sig själv.


Nu lanseras Homer, en smidig tjänst som ersätter din gamla huspärm.

Med Homer samlar du allt som är viktigt i hemmet på ett enkelt sätt. Kvitton, garantier, färgkoder, bruksanvisningar, foton, anteckningar och mått. Dokumentera din ombyggnation, eller låt en hantverkare lägga in information åt dig. Med mobilen skannar och fotar du enkelt vad du vill.

Homer hittar information åt dig

Homer kommer automatiskt att hitta sådant som är relevant för just dig. Till exempel ritningar och tomtkarta. Det ger en bra grund med viktig information som du som husägare behöver.

Du kan även skanna typskyltar eller kvitton. Baserat på det hämtar Homer den rätta manualen! Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig.

Ordning och reda. Tillgängligt för alla. Hela tiden.

Allt ordnas på ett snyggt och strukturerat sätt. Det du lägger in sparas tryggt och du kommer åt det var du än är. All data skyddas med kryptering. Skulle du tappa telefonen finns all information kvar i ”molnet”.

Om du vill kan du dela informationen med din familj eller andra personer, så att alla får tillgång till samma information.

Det blir dessutom så mycket enklare att hitta det man söker när allt finns tillgängligt digitalt. Skippa bläddrandet i pärmen, letandet i byrålådan eller genomläsning av kvitton. I Homer skriver man in det man söker och så kommer det fram.

Bra vid inbrott, brand eller bodelning

Om du har bra koll på dina kapitalvaror och dina föremål med affektionsvärde i Homer, så blir det så mycket enklare och tryggare i det tråkiga arbetet om olyckan skulle vara framme. Homer är det perfekta stället att samla allt detta på – vare sig det är foton på dina rum och smycken, kvitton och fakturor, värdeintyg eller kanske anteckningar om sakers ursprung.

Kom igång direkt

www.homer.co kommer du genast igång med appen. Homer tar dig på en enkel guidad tur. Efter det kan du på egen hand upptäcka och lägga till det du känner är viktigt att spara.

iOS: här
Övriga: här

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar