Du är alltid rätt någon gång!

Det finns många stunder då jag önskat att allt i mitt hus hängde ihop. I färger, stilar, tavlor.


Men min familjs inredningsliv började som många andras: Vi satte ihop våra respektive saker med lite ärvt och lite fått och lite nytt. Så gick åren och en och annan sak byttes ut, andra kom till. Efter ett tag hade sakerna som inte riktigt var medvetet valda blivit en del av just vår familj. Allt det som inte var det snyggaste eller modernaste gick inte längre att byta ut.

Det var vårt hem och vårt liv. Det var minnen.

Och just nu är det just det som är modernt: De luddiga begreppen personlighet, blandad stil, nytt och gammalt. Dessutom är en annan trend klara och tydliga färger och eftersom även det varit min grej är det trenddubbelt upp hemma hos mig just nu. Hur är det hos dig? Uppåt eller nedåt på trendskalan? 

Nytt år är nya tag för mig och även för Vi i Villa. Vi har frågat vår kära villapanel (som består av cirka 20 000 läsare som ständigt medverkar i våra undersökningar) vad de vill läsa mer om i tidningen. Gör- det-självtips kom högt och därför har vi nu en ny vardagsfixsida, se om du hittar något praktiskt och användbart på sidan 13. Villapanelen hade fler önskemål. Jag återkommer med nyheter baserade på dem längre fram i vår! Just nu hoppas jag du får en trevlig läsning med oss.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar