Fråga våra inredningsexperter!

Visst har du sett vår 22-mannastarka expertpanel i Experthjälpen? De svarar på frågor som rör villalivet. I Experthjälpen finns tre duktiga inredningsexperter.

Experthjälpen består av 22 duktiga experter som kan svara på allt från trädgårdsfrågor till hemelektronik och allt däremellan som rör villalivet, nästan i alla fall. Det är kostnadsfritt att ställa frågor till våra experter och du gör det på sajten under Experthjälpen. Där kan du också se alla redan besvarade frågor. Kanske någon annan har ställt samma fråga som du? Tre av experterna kan inredning och belysning på sina fem fingrar.


 

Anna Hörling

Anna är industridesigner och inredningsreporter. Hon kan svara på frågor som rör färgsättning, ljussättning, planlösning och möblering, badrum- och köksplanering, enklare snickeri, målning, tapetsering och gjutning et cetera.


 

Ewa Kewenter

Ewa är Vi i Villas kunniga inredningsskribent. Sedan 80-talet har hon arbetat som inredningsjournalist och tidigare i många år var hon ansvarig för inredning åt Svenska Moderådet. Hon är även författare till ett antal böcker om svensk kulturhistoria, bland andra ”Ull och Ylle, Kläder & Prakt”.


 

Monica Säter

Monica är avdelningschef för Ljusdesignutbildningen vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Vid Lunds Tekniska Högskola bedriver hon forskning om sambanden mellan människa, ljus, rum och färg och hur de påverkar oss. I grunden är Monica utbildad på Konstfack på avdelningen för måleri vilket gör att hon till ljusdesign tillför färg och form och en stor passion för det vackra egna rummet.

Experterna ger dig tips och råd!

Har du svårt att välja färg på tapeterna? Eller undrar du villkka färger om matchar? Har du ett rum, inne eller ute, som behöver belysnming? Passa då på att sälla dina frågor till våra duktiga inrednings- och belysningsexperter!


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar