Grannare jul

Vill du ha en traditionell jul i rött, eller kanske en dramatisk helg i svart? Vi har valt ut några favoritprylar i rött, svart, grönt, vitt och trendig metall.

Julgranskula med vita prickar, eller renar, och snöre med tofs. 6 cm i diameter, från Madame Stoltz. Pris 35 kr/styck på inreda.com


ANNONS

Vi i Villa Julkalender

Klassisk röd jul

Snygga filtunderlägg till julens alla rätter.Elegant och smart nötknäppare ”Dosselmeyer”Julig julgransmatta i 100% ull med vita pärlbroderade hjärtan.Lysande röda hjärtan för dekoration inomhus.Vackert mönstrad julstjärna med silkespapper och stansade hål.En riktig julgryta i gjutjärn.Både julstädningen och disken blir roligare med snygga trasor och handdukar.Härligt julröda bak- och knäckformar.
Hjärtformad adventsstake i trä, 140 kronor, Åhléns

Knallröd julgran i plast,Julig och snygg bordslöpare i vitt och rött.

Dramatisk svart jul

Dramatiskt svart spira till toppen på julgranen.Svart väggran som även tål att användas utomhus.Visst kan man ha en svart tomte! Stadig stjärnformad julgransfot i gjutjärn.Rejäl gjutjärnsgryta,Snygg ljusbricka i svartlackad metall.Dramatisk dörrkrans med svarta fjädrar,Elegant och smart nötknäppare ”Dosselmeyer”.Läcker julstjärna ”Bindi Black” av handgjort papper med paljetter och stansade hål. Julgranskula med vita prickar, eller söta renar,Svartlackat hjärta i zink för granen eller dörren eller julklappsdekoration.Doftljus i svart/vit plåtburk,Liten prydnadsgran,Snygg 7-armad gjutjärnsstake vid namn ”Sixten”Nattsvart glöggset i keramik.Grön och grann är den lysande julrenen från Star Trading.

Grön och skön jul

Härligt gröna julkulor i glas från Åhléns.Både julstädningen och disken blir roligare med snygga trasor och handdukar.
Julstjärna ”Hana Green” av handgjort papper med bladmönster och stansade hål. Traditionellt vacker och stilren krans i grönt och rött,Festligt julkort i form av en Wettextrasa.Grann naturtrogen gran i plast med 600 ljus.Exklusiv, handgjord julstrumpa i ull med broderi och paljetter.Ljusstake i grönlackad metall från Plutoprodukter. ”Mistel” Läcker dörr- eller fönsterkrans med paljetter och ljusslinga.

Lyxjul i guld, metall och glitter

Glad och glittrig julren att hänga i granen.Härligt ”bling-blingad” ljusstake från Star Trading.Vacker gulddroppe i glas. Festglittriga ljus i guld eller silver. Änglaspel med dödskallar i metall från Plutoprodukter.Lyxiga bak- och knäckformar i guld eller silver,Söta vaxljus i form av funderande änglar.Vacker lotusformad ljuslykta av porslin med glänsande metalliceffekt från LOB Design. Guld- och silverkulor med belysning inuti. Maffigt stor julstjärna, ”SOL”

Vit och vacker jul

Stilren glöggserie i keramik.Elegant julgranskula i vitt och guld. En riktig julhandduk för köket. Ljusstake i vitlackad metall ”Mistel” från Plutoprodukter. Stämningsfull ljuslykta i keramik,Lättskött amaryllis i tyg. Elegant och smart nötknäppare ”Dosselmeyer”.Tredimensionellt hjärta i pappVit julkula i papier mache med små röda prickar. Liten prydnadsgran, Adventsljusstake i vit keramik med röda renar. Grann naturtrogen gran i plast med 600 ljus.Transparent toppstjärna som fästes över ett julgransljus.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

TV: Redaktionens bästa klipp!

Mest lästa artiklar