Halloween

Tips för halloweenfesten. När hösten är som mörkast kommer högtiden alla skräckälskare väntar på. Varför inte satsa på en fest i skräckens anda? I så fall finns det några saker du kan tänka på som garanterat kommer att förhöja både feststämningen och skräckfaktorn.


Pynta din trädgård i skräckens tecken
I trädgården är den självklara dekorationen pumpor med ljus i. Gör i ordning flera stycken och placera dem både på marken och i träden om du har möjlighet, det ger ett stämningsfullt sken i hela trädgården. Andra prylar som hör till är konstgjorda fladdermöss och spindelnät. Häng upp dem runt din ytterdörr så att ingen kan missa dem.

Kostymen
Obligatoriskt för en Halloweenfest är utklädda gäster. Uppmana gästerna redan i inbjudan att klä ut sig till något skräckinjagande. Välj mellan att tilldela dem en karaktär eller låta deras egen fantasi få bestämma. Självklart måste du som värd eller värdinna vara kusligast av alla varför det kan vara bra att tänka ut din kostym i god tid.

Ljus och dekoration
Undvik tända lampor utan låt levande ljus utgöra den främsta ljuskällan. En skräckens fest ska gå i så mörka toner som möjligt. Ett tips är att köpa lakan i svart och rött och hänga dem över stolar, bord och väggar i den mån det går.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar