Sista minuten-julklapparna till villaägaren

Är du ute i sista sekund med julklapparna? Här är 12 sista minuten-klappar för mamma, pappa, syster eller bror – de perfekta presenterna till de som bor i hus!

Ett smart bärbälte till mamma eller pappa

Perfekt för den som gillar att plocka svamp eller bär – eller för hemmafixaren som behöver ett bälte till skruvar, skruvmejsel och andra prylar. Bärbälte, 325 kr, Smartasaker.se

Vallajärn för vintersportaren

Vallajärn för längdskidor, snowboards och alpinskidor – kanske till syster eller bror som gillar snösporter. Vallajärn, 379 kr, XXL.

Värmesulor för frusna villafötter

Värmande present för villaägaren som fixar i trädgården året om – perfekt för snöskottningen eller andra utomhusaktiviteter. Värmesulor, 399 kr från Kjell u0026amp; Co.

För villaägaren som reser mycket

Bra present till den som reser mycket, eller kanske till systern som inte har gröna fingrar? Självvattnare Bördy, sätts ner i jorden, 75 kr, Designtorget.

Presenttips för den som gillar att laga mat

Låt brorsan, pappa eller varför inte mamma glänsa med sina kökskunskaper och göra egen pasta. Pastamaskin, 299 kr, Cervera.

Klappen för hemmafixaren

Smarta måste-ha-verktyget för den pedantiske hemmafixaren som redan har allt – en laseravståndsmätare som med precis noggrannhet ger exakta avstånd. Laseravståndsmätare, 398 kr, Bauhaus.

Popcornmaker för perfekta familjemyset

För popcornälskade filmfantasten – en smart popcornmaker som gör att du kan poppa egna popcorn på bara några minuter i mikron. Popcornmaker, 249 kr, Bagaren och kocken.

Brödrosten för den stora familjen

Har du en stor familj och en frukostälskare till sambo? Då är den här smarta julklappen perfekt! Brödrost med plats för 4 mackor, 399 kr, Net on net.

För den nyinflyttade

Har din syster precis flyttat tills sitt första hus? Då är hon i behov av en hel del smarta verktyg. Denna samlar 18 verktyg, från skiftnyckel till skruvmejsel, i ett och samma! Wallet ninja, 135 kr, Smartasaker.se.

För designsläktingen

Rolig present för den som gillar design, inredning och böcker – en annorlunda bokhylla. Bokhyllan Conceal, 195 kr, Designtorget.

Praktiska klappen

De flesta husägare har kanske en snöskyffel (om inte så är det en mycket praktisk present), men det är också bra att ha en lite mindre variant – till exempel att lägga i bakluckan i bilen. Snöskyffel från Fiskars, 71 cm hög, 129 kr, Jula.

Den viktigaste klappen av alla

Sist men absolut inte minst – den viktigaste julklappen du kan köpa är en som räddar liv. Lika fint att ge som att få, och du kan både köpa fina gåvokort att ge bort, skänka en slant eller köpa hela paket. Detta fina julpaket kostar 198 kr i Unicefs gåvoshop. Fler viktiga gåvor kan du köpa hos bland annat Rädda barnen, WWF och Barncancerfonden.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar