Vi i Villa gillar – Bästa bloggen juli 2009

Vilken är sommarens favoritblogg? Vi har valt ut fem bloggar som nu kämpar om utmärkelsen Vi i Villa gillar - Bästa bloggen juli 2009. Rösta på din favorit!


 

Tack för alla nomineringsbidrag vi har fått in! Fortsätt att skicka in länkar till din favoritblogg så kanske just din favorit blir Vi i Villa gillar Bästa bloggen. Nu när det är semestertider kanske du har tid att starta din egen blogg? Då tycker jag att du ska nominera den. Hur du nominerar en blogg ser du längre ned i artikeln.

Utan inbördes ordning vill vi lyfta fram följande bloggar. Det är bloggar som handlar om livet i villa, att bygga en villa, trädgård, inredning och årstiderna. Alla bloggar har blivit nominerade av er besökare och nu är det du som avgör vem som ska vinna utmärkelsen ”Vi i Villa gillar Bästa bloggen juli 2009”. På viivilla.se röstar du på din favorit! Och du, glöm inte bort att nominera din egna bogg till nästa gång. Hur du gör det ser du nedan i artikeln.

De nominerade bloggarna är:

Catherines små änglar…

 

 

En mamma med massor av för lite tid! Två bustroll, Edvin född i oktober 2005 o Edith juni 2007. Pontus fyller 20 hösten 2008 o så Ask – ett årig breton, Armani – kärlekskrank hankatt o så bästa pappan/mannen i världen, Anders…

Fru Sätterlund

 

 

Jag heter Therese och är en glad fotointresserad, heminredningsgalen trebarnsmamma, fru, i mina bästa år.

Fyra årstider

 

 

Jag står mitt i livet.. är 35 år gammal och arbetar som pedagog. Lever med min stora kärlek ♥ & livskamrat. Älskar att njuta av det goda.. som min familj,vänner,resor och mat. Mitt största intresse är inredning och stilen åt det lantliga.Mina färger är vitt, blått och rött eller en stänk av pastell. Att blogga är […].

Nästan Som i Verkligheten…

 

 

En blogg som handlar om stort och smått och allt som förgyller livet med Familj, Vänner, Huset, Musiken, Jobbet och Webben!

Villa Johansson

 

 

Anders & Malin Johansson, Vendelsö, Stockholm, Sweden. Denna blogg kommer i huvudsak att visa bilder på hur vårt husbygge fortskrider.

Så här röstar du

På startsidan finns webbfrågan till höger och mitten av sidan. Där lämnar du din röst. Du kan rösta fram till den 19 juli 2009.

Du vet väl att du kan koppla din blogg till oss via Twingly? Hur du gör kan du läsa i artikeln ”Visa din blogg hos oss!” som du hittar nedan. Vill du nominera din favortitblogg? Skicka ett mejl till redaktionen@viivilla.se. Glöm inte att skriva bloggens namn och adress i mejlet.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar