Övrigt inredning

Övrig inredning – tips och inspiration

Här hittar du övrigt inom inredning. Det finns mycket inspiration att hämta från nätet, inredningsbloggar och olika möbelföretag. Ibland är det dock svårt att bestämma sig för vilken inredningsstil man ska välja – lantlig inredning, marockansk inredning eller kanske mer stilrent med blanka ytor. Oavsett stil så har vi samlat massvis med inredningstips och inspiration för heminredning.

Läs mer

Prisvärd inredning

Inredning är ofta dyrt, men det finns bra budgetalternativ. Ibland kan budgetalternativet för heminredning vara lika snyggt som det dyrare alternativet. För att inreda med budget kan du till exempel återbruka och använda vintage, vi vägleder dig till billigare inredning – bland annat ger bloggerskan Elsa Billgren sina bästa inredningstips när det kommer till budgetinredning.

Inredning online

Handla på nätet är populärt, och det finns ett bra utbud att shoppa heminredning online. På nätet kan du handla soffor, gardiner, dekorationer, lampor och mycket mer. Onlineshopping underlättar ofta, och möjligen lite extra för de personerna som har långt till närmsta möbel- och inredningsbutik. Letar du efter snygg konst att hänga upp på väggarna? Vi tipsar om hur du kan köpa konst online. Missa inte Trendenser-Fridas bästa tips för att shoppa på nätet.

Smarta förvaringslösningar

Många önskar att de skulle ha bra förvaring i hemmet, eftersom det underlättar vardagslivet. Förvaring ska gärna vara både praktiskt och snyggt. I den svårmöblerade hallen vill man ha goda förvaringsmöjligheter för att slippa ha alla kläder och skor framme. Det är ofta svårt att få till både en smart och snygg förvaring, men vi hoppas att våra förvaringstips kan hjälpa dig en god bit på vägen. Bland annat lämnar Förvaringsdrottningen sina bästa tips för olika förvaringslösningar.

 

Gör eget julpynt

Dekorera inför jul och andra högtider är något som de flesta gör. Till jul smyckas det ut med ljusstakar, julgranar, julstjärnor, tomtar och mycket mer. Men du behöver inte köpa all julpynt – du kan istället göra ditt eget julpynt. Vi har tipsen på hur du gör snyggaste julpyntet helt själv, allt från den snyggaste julkransen till fina islyktor.

 

Snygg trapp

En snygg trappa kan du fixa med hjälp av att slipa, måla och lacka. Men du behöver inte alltid lägga ner så mycket tid på att förnya och fräscha till din trappa, det finns flera roliga lösningar på att piffa till din trappa så den blir något alldeles extra. Vi har samlat de bästa tipsen för hur du gör din trappa riktigt snygg. I artikeln ”Ny trappa på 3 sätt” finns det enkla och fina trapptips.

TV: Redaktionens bästa klipp!