ANNONS FRÅN BORÅSTAPETER

Tapeter att förälska sig i

Boråstapeters kollektionen In Bloom utsågs till årets tapetkollektion 2018. I kollektionen återfinns mönster, färger och motiv som både är enkla och kraftfulla. Tapeterna skapar en ombonad känsla för hela hemmet.  

tapeter


 

FÅ SMAK PÅ NATUREN

Med tapetkollektionen In Bloom vill Boråstapeter släppa in en bit natur i hemmet i allt från enkla rosor och små motiv till stora blomsterbragder och praktfulla motiv som räknar upp naturens alla årstider. 

Tapeterna får betraktaren att vilja stanna kvar i rummet. När man går runt i hemmet ska man känna hur varje mönster och motiv liksom talar till en och inspirerar en. Trots att man är inomhus ska man få smak på naturen utanför och en portion färgspel att njuta av. 

 

 

TAPETER SKA SKAPA EN OMBONAD KÄNSLA

Boråstapeter grundades 1905 av Waldemar Andrén med visionen att det ska finnas tapeter för alla och att alla ska ha förutsättningarna för att skapa sig ett vackert hem med tapeter till bra priser, i bra kvalitet och i olika former och varianter.

Än idag strävar Boråstapeter efter design, kvalitet och utveckling när man producerar tapeter, tre nyckelord som hela tiden utvecklar verksamheten och för den framåt. Tapeterna ska vara trendsättare och samtidigt skapa en ombonad känsla för hela hemmet och föra samman familjen hela året. Detta är nämligen tapeters viktigaste uppgift: skapa trivsel!

 

 

CE MÄRKTA TAPETER – ETT SMART VAL FÖR MILJÖN

Alla tapeter tillverkas och produceras i Borås och kvalitetstester görs på regelbunden basis för att man ska hålla samma höga standard. Tapeterna framställs av råpapper, ett starkt EasyUp-material, som är lätt att arbeta och tapetsera med. Oavsett hur kunnig man är på tapeter och tapetsering så ska man kunna tapetsera själv utan att känna att det blir för svårt.

Tapeterna framställs på ett miljövänligt sätt och alla råvaror beställs från nordeuropeiska papperskoncerner som alla värnar om ett hållbart skogsbruk. Beviset på detta är att alla tapeter är CE märkta, vilket innebär att Boråstapeter följer de krav som är framtagna gällande bland annat hälsa, skönhet, funktion och miljö. 

 

 

Välja tapeter ur kollektionen In Bloom – Krickelin tipsar

  • Välj ett mönster du genast blir förälskad i. Det ska kännas rätt i hela kroppen. Tapeten ska passa din stil och skapa en fin helhet tillsammans med övriga rum i huset.
  • Beställ hem tapetprover på mönster och färger för att prova innan du skrider till verket!
  • Välj en kulör som passar med övriga rum i hemmet så att helheten blir snygg och så att du skapar en tydlig röd tråd.
  • Blanda mönster hur du vill, men tänk på att det är kulören som skapar helheten.
  • Dra dig inte för att taptesera alla väggar i rummet istället för att enbart hålla dig till en vägg.

 

Mest lästa artiklar