ANNONS FRÅN MIDBEC

Tapetsera väggarna med inslag av trä – för ett hem i harmoni

Det har blivit allt trendigare med akustikpaneler i hemmet – 
nu kan du få till stilen hemma hos dig utan att behöva betala en förmögenhet.

Att inreda med trä har länge varit en tradition i svenska hem. Det är ett sätt att få in naturen inomhus samtidigt som det inger lugn och harmoni. De senaste åren har akustikpaneler börjat bli ett trendigt sätt att få in element av trä på väggarna samtidigt som de är ljudabsorberande. Dessa paneler kostar betydligt mer i jämförelse med tapet. För dig som endast är ute efter det snygga utseendet har du tur – tapetföretaget Midbec Tapeter har nyligen lanserat en lösning!

Midbec Tapeters nya tapetkollektion vid namn Elements präglas av tapetdesignern Björn Nilssons unika hyllning till trä. I kollektionen Elements hittar du ett brett urval av tapeter med olika trämönster för alla typer av smak och tycke. Även om en tapet med träribbor inte fyller ljudfunktionen på samma sätt som en akustikpanel så är utseendet detsamma och troget till naturens charm. Äntligen finns träribbor som tapet i 7 verklighetstrogna färgställningar!

Se hela kollektionen här

Vilket träslag passar ditt hem?

Vill du ha ett hem som utger värme? Eller stilrena väggar i gråa toner som passar den mesta typ av inredning? I kollektionen Elements finns de träinspirerade tapeterna i sju olika färginställningar från ljusaste furu till mörkbetsad valnöt. Det finns även mönster med geometriska inslag i ett brett utbud av svala dova toner som framhäver de naturliga elementen. Välj om du vill ha enfärgat trämönster för att renare uttryck, mönster med smala eller breda ribbor som ger en levande känsla i rummet – eller varför inte kombinera flera för att bryta av? 

Priset för de flesta tapeterna ligger på 699 kronor per rulle där en rulle ger 2 meter bred vägg vid en takhöjd på 2,4 meter. 

Guide: Så här tapetserar du!

Mest lästa artiklar