Du behöver:
15 Digestivekex
4 msk smör
1,5 dl strösocker
3 små paket Philadelphia Cream Cheese
3/4 dl champagne (eller mousserande)
2 ägg
2 paket frysta jordgubbar
100 gr Marabou vit choklad
Gör så här:
1. Krossa kexen och lägg ner i en skål. Häll i 0,5 dl strösocker.
2. Smält smöret och rör ner i skålen.
3. Pressa ner digestiveblandningen i en smörad form.
4. Blanda ner philadelphiaosten, ägg, socker och champage i en skål och vispa med elvisp tills den blivit fluffig.
5. Sätt ugnen på 175 grader.
6. Häll massan över Digestiveblandningen och grädda i ugnen i 20-25 minuter.
7. Värm 1,5 paket jordgubbar till en rinnig sås och häll över cheesecaken.
8. Riv chokladen och strö över kakan. Toppa med 1/2 paket skivade jordgubbar.
9. Kyl kakan så att den stelnar före servering. Allra godast blir den om den görs dagen innan.