Vi i Villa startar ny tidning – Mitt hem och jag!

Hallå där Camilla von Otter, chefredaktör för nya Mitt hem & jag – tidningen för alla kvinnor som alltid längtar hem.


Vad kommer nya tidningen att handla om?
– Det kommer bli en supermysig liten tidning till alla oss som alltid längtar hem. För oss som gillar att fixa och dona hemma, i trädgården och i köket. Vi har kollat av stämningen bland våra kvinnliga läsare och vi kan se att det finns en saknad efter en tidning som är lite mer opretentiös.
 
Kan man få en tjuvtitt?

Marco Manieri

– I första numret hälsar vi på hos Marco Manieri, en av deltagarna i TV4:s Mästerkocken. Han lagar en supersmarrig lättlagad italiensk tre-rätters som får det att vattnas i munnen. Precis så ska det vara också, maten i Mitt hem & jag ska vara smaskig och lättlagad!

Trädgård då?
– I första numret får vi bland annat proffstips om hur man fixar en köksträdgård på latast möjliga sätt. Och så har vi fina gör-det- självtips för trädgården, till exempel ett jättesött betonghjärta som blir ett smycke i rabatten.

Inomhus?
– Vi har en jätteduktig fixartjej som heter Anna, hela hennes hus är fyllt av fina idéer, det kikar vi in i och inspireras av. Plus att det blir massor av härlig budgetinredning och rediga gör-det-självtips.

Var köper man tidningen?
– Tidningen är exklusivt framtagen bara för Vi i Villas läsare och kommer därför att bli prenumererad. Man kan alltså inte köpa den i kiosken. Vill du bli prenumerant – gå in på www.mitthemochjag.com.

Camillas hemmagjorda chokladbiskvier

Ingredienser till cirka 30 st:

Bottnar:
500 gram mandelmassa
2 äggvitor

Smörkräm:
2 äggulor
150 gram smör
2 ½ dl florsocker
4 tsk vaniljsocker
2 tsk kakao

Topp:
200 gram blockchoklad

GÖR SÅ HÄR:
1. Riv mandelmassan och blanda i ägg-vitorna. Plutta ut rundlar på plåt, minst i  5-kronors storlek.
2. Skjut in i ugnen! 150 grader i cirka 15 minuter. De ska vara ljust gyllenbruna.
3. Rör äggulorna och smöret smidigt. Tillsätt florsocker, vaniljsocker och kakao.
4. Dutta på krämen på de avsvalnande bottnarna (annars smälter krämen). Ställ ”smörtopparna”  i frysen en stund.
5. Smält blockchokladen och doppa stopparna i chokladen. Ställ svalt.
6. Ät och njut! (Eller frys dem till ett senare tillfälle!)

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar