Villareceptet: Indisk lammgryta

Härlig smakrik gryta trots den korta tillagningstiden.


Ingredienser 4 port

600 g lammstek
1 tsk salt
1 msk Arla Smör- & rapsolja
4 dl Kelda Tikka masala
2 morötter
½ blomkålshuvud
1 pressad vitlöksklyfta
färsk koriander
2 dl Arla Köket matyoghurt

Gör så här:

Skär köttet i strimlor. Salta och bryn det i Arla smör- & rapsolja i en stekgryta. Häll på 1 dl vatten och låt sjuda under lock ca 20 min. Skala och skiva morötterna. Dela blomkålen i buketter. Tillsätt sås, grönsaker och vitlök i grytan och koka 5 min till. Strö över koriander. Servera med en klick matyoghurt samt ris, russin och nötter.

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar