Villareceptet: Pasta med svamp och ruccola

Snabb och enkel pasta med en krämig svampsås är perfekt till vardags.

Ingredienser

300 g pasta, t.ex. rigatoni
250 g svamp, t.ex. skogschampinjoner
1 gul lök
Svenskt Smör från Arla
2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet rostad vitlök&timjan
80 g rucola
100 g ost, t.ex. Kvibille
Svecia eller parmesan salt och svartpeppar

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Dela svampen i kvartar. Skala och skär löken i klyftor. Stek svamp och lök i smör i en panna. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Blanda med pastan. Toppa med rucola och hyvla över ost vid servering.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Pinterest Instagram Print

Mest lästa artiklar