Villareceptet: Trifle cake med jordgubbar

Festligt, enkelt och jättegott med hembakad eller köpt sockerkaka.



Ingredienser (6-8 port)

1 liter jordgubbar

1 dl konc rabarbersaft

½ dl vitt vin eller vatten

1 dl Arla Ko vispgrädde

500 g Arla Köket Kesella kvarg rabarber

½ sockerkaka, ca 300 g

Gör så här:

Halvera jordgubbarna och lägg i en vid skål. Häll över saft och vin. Vispa grädden och blanda med kvarg. Skär kakan i skivor.

Lägg några kakskivor i en glasskål. Varva sedan bär med saft, kvarg och kaka. Avsluta med kvarg.

VILLARECEPTET ÄR ETT SAMARBETE MELLAN VI I VILLA OCH ARLA KÖKET®.  WWW.ARLA.SE

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar