Wow! Här är årets smak på Annas pepparkakor

Annas pepparkakor har åtta år i rad lanserat en tillfällig smak inför julen. Vad årets smak är? Vi kan ge dig en ledtråd: Om du älskar äpplen och kanel så kommer du garanterat att älska dessa pepparkakor …

Annas pepparkakor presenterar nu årets smak 2022! Bland tidigare smaker finns storsäljarna polka, lakrits och toffee. Och i år kommer du att kunna äta pepparkakor med smak av äppelpaj! Mums, säger vi! 

Läs också: 8 roliga fakta om pepparkakor 

Annas Limited Edition Äppelpaj 

Två av våra mest älskade bakverk kombinerat i ett! I årets smak möter pepparkakan smakerna vanilj, kanel och en hint av äpple. Vilket gör att pepparkakorna får en ljuvlig smak av äppelpaj! 

– Vi hoppas att 2022 års ”limited edition” kommer uppskattas av många! Med smakerna vanilj, kanel och en underton av äpple i kombination med den traditionella pepparkakan har vi försökt skapa en smakupplevelse av nybakad äppelpaj, med extra mycket vaniljsås såklart. Självklart följer vi den goda traditionen att baka på plåt vilket ger Annas pepparkakor sin härliga sprödhet, säger Eva Forsberg, på Annas pepparkakor i ett pressmeddelande.

Psst! Nu kan du köpa choklad med pepparkaksbitar i också … 

Älskar du choklad? Annas pepparkaka släpper också sin första egna chokladkaka i år! Chokladen kommer bestå av len mjölkchoklad och krispiga pepparkaksbitar. 

Läs också: Recept på mjuk pepparkaka i långpanna 


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar