I SAMARBETE MED IKANO BANK

Ikano Bank

Låna upp till 350 000 kr till din renovering

Går du i tankar om ett nytt kök med plats för många vänner, ett växthus på tomten eller ett uppfräschat badrum med lite spa-känsla? Renovering och byggprojekt är kul och kan i många fall vara en riktigt bra investering. Ett nytt kök, badrum eller en uteplats är exempel på förändringar som kan öka värdet på din bostad. Men renoveringar kan också innebära enstor ekonomisk utgift och då kan ett privatlån vara ett komplement eller alternativ för att finansiera ditt projekt. 

Hos Ikano Bank kan du låna från 10 000 kr till 350 000 kr* till ett byggprojekt eller renovering utan att lämna säkerhet. Du kan använda renoveringslånet till det du önskar, så som hantverkshjälp och material. Du får svar på din låneansökan direkt och det finns ingen uppläggningsavgift. Räntan på ett privatlån sätts individuellt utifrån de uppgifter du lämnat i samband med ansökan och den kreditupplysning som tas när du ansöker om lånet. Vilken ränta just du får påverkas bl.a. av hur stort lånebelopp du ansöker om och hur din ekonomiska situation ser ut.

*Information om effektiv ränta för privatlån

Säg att du lånar 125 000 kr över 5 år med 5,94 % rörlig ränta. Förutsatt oförändrad ränta och autogirobetalning, blir genomsnittligt månadsbelopp 2 398 kr (inkl. amortering och ränta), totalt återbetalningsbelopp 143 872 kr, antalet avbetalningar 60 st och effektiv ränta 6,10 % (2019-08-21).

Hur mycket kan jag låna?

Med vår låneindikator kan du enkelt testa dina lånemöjligheter. Du får en uppskattning på dina chanser att bli beviljad ett lån och ett estimat på hur mycket pengar du skulle kunna låna. Du behöver inte göra en ansökan och vi tar ingen kreditupplysning.

Vad är ett privatlån? 

Ett privatlån, som också kan kallas blancolån eller banklån, är ett lån där du som låntagare inte behöver lämna säkerhet eller pant i form av exempelvis en bostad för att få låna pengar. Därmed kan du använda lånet till det du själv önskar men eftersom det inte ställs krav på pant innebär ett lån utan säkerhet en större risk för banken. Därför är räntan ofta högre än för exempelvis ett bolån, men samtidigt lägre än för smålån, kreditkort, avbetalningsköp och andra krediter.

Vi är Ikano Bank 

Ikano Bank startades precis som IKEA i de småländska skogarna för att ge de ”många människorna” ett bra alternativ i vardagen. Bland våra banktjänster hittar du schyssta lösningar för lånsparkonton och kreditkort. Det ska löna sig att vara kund hos Ikano Bank. Därför lever vi efter vårt löfte om schyssta villkor i allt vi gör. 

Har du frågor om privatlån hos Ikano Bank? Du kan enkelt kontakta oss på nummer 0476-88 000.

Ikano Bank

Telefon: 0476-88 000
Hemsida: https://ikanobank.se/

TV: Redaktionens bästa klipp!