I SAMARBETE MED SF RÖR & VÄRME

SF Rör & Värme

Stefan Forsman jobbar efter tre viktiga ledord när han tar fram de bästa VVS-lösningar för kund – behov, förutsättning och önskemål. 2019 fick han Valuation Företagsvärderingars utmärkelse för att ha bedrivit en verksamhet som ger värde, stabilitet och lönsamhet.

Han är västernorrlänningen som tar fram de bästa VVS-lösningarna.

Han jobbar som rörmokare och värmepumpsinstallatör på SF Rör & Värme AB i Kramfors med hela västernorrland som sin arbetsplats. Han är återförsäljare och installatör av tre av de marknadsledande aktörerna för värmepumpar, Nibe, CTC samt Panasonic luftvärmepumpar och luftvattenvärmepumpar. Stefan Forsman är numera även Panasonic ProPartner.

– Det finns många olika VVS-lösningar att välja mellan, särskilt när det kommer till val av värmepump, berättar Stefan.

Istället för att köpa den billigaste värmepumpen från något budgetmärke uppmanar han alla att hellre köpa en värmepump som kostar lite mer men som samtidigt har hög kvalitet.

– Köper man en värmepump från någon av de bästa leverantörerna går det dessutom snabbare att få fram reservdelar. En värmepump måste fungera perfekt när kylan slår till och det blir kallare ute. Då måste återförsäljaren kunna beställa hem reservdelar fort så att man sedan ska kunna erbjuda service, reparation och installation och vara alla kunders förstahandsval, berättar han.

Stefan har certifikat för f-gas.

– Alla återförsäljare och företag med certifikat för f-gas finns registrerade hos INCERT. Det är bara företag som är certifierade för f-gas som har behörighet att göra åtgärder i köldmediesystem i aggregat som innehåller f-gaser, berättar han.

SF Rör & Värme AB utför de flesta VVS-tjänster och har dessutom totalentreprenad på ytjord-, sjö-, och bergvärmeinstallationer.

– När man energieffektiviserar sin bostad eller fastighet med miljösmarta och ekonomiskt hållbara installationer går man en varm och trevlig framtid till mötes, avslutar Stefan.

Han öppnar bildörren till förarsätet, kliver in och åker iväg på nästa uppdrag. Det har snabbt blivit kallare i Kramfors och då måste alla värmepumpar fungera perfekt.

Kontakta Stefan eller be om offert

SF Rör & Värme

Adress: Svedje 112, 873 92 Bollstabruk
Telefon: 0730-29 00 62
Hemsida: https://www.sfror.nu/
E-post: sfror.varme@gmail.com

TV: Redaktionens bästa klipp!