Detta är Sveriges fulaste fasad

Nu är Vi i Villas tävling ”Sveriges fulaste fasad” avgjord. Vinnaren heter Alexander Ericson och hans trävilla i Ljusdal fick flest röster i tävlingen.
I senaste numret av Vi i Villa avslöjas att Alexander Ericson är vinnare i tävlingen ”Sveriges fulaste fasad”. Totalt deltog 109 tävlande och av de 11 763 rösterna så tog Alexander Ericsons hus hem flest röster. Segraren i tävlingen vinner fasadfärg från Happy Homes.

– Det är en liten ambivalent känsla att vinna tävlingen och att vårt hus får titeln ”Sveriges fulaste fasad”, men det är väldigt roligt att få ett bidrag till färg. Att måla om huset kommer ta hela min sommarsemester, säger Alexander Ericson till Vi i Villa.

 

Läs hela intervjun med vinnaren Alexander Ericson

Se alla bidrag i tävlingen

 

Om Vi i Villa:

Vi i Villa är Sveriges största tidning med en räckvidd på ca 2 084 000 läsare. Maria Sognefors är chefredaktör och tidningen distribueras gratis åtta gånger om året till samtliga villahushåll i Sverige. Den gedigna kunskapen om och kontaktytan med villaägaren leder till intressant, rolig och viktig information. Se även viivilla.se

Kontakta vinnaren: Alexander Ericson, tel. 070-2171261

För ytterligare information kontakta: Chefredaktör Maria Sognefors, tel. 070-609 52 75, maria.sognefors@viivilla.se

Allt material som produceras utifrån Vi i Villas pressmeddelanden ska hänvisas till viivilla.se

Vinnaren Alexander Ericson med vinsten, fasadfärg från Happy Homes.

 

Alexander Ericson och representant från Happy Homes inspekterar fasaden.

TV: Redaktionens bästa klipp!
ANNONSSAMARBETE MED CONTI-CUBE

”Grannarna planerar att skaffa en likadan modell”

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd har gjort succé i Europa. Nu lanseras det i Sverige. 

– Nu kommer inte djuren åt soporna längre, jag är supernöjd, säger en kund.
conti-cube

Soptunnor som blåser omkull, attraherar fåglar och skadedjur eller används av utomstående är vanliga problem för villa- och fastighetsägare. Många vill dölja sina sop- eller återvinningskärl genom att sätta upp tältliknande skydd eller bygga en träspaljé – men nu lanseras ett stilrent, väderbeständigt och låsbart sopkärlsskydd i Sverige.

CONTI-CUBE har sedan 2020 skapat och levererat sopkärlsskydd i Europa. Efter lanseringen blev succén snart ett faktum och produkten blev snabbt en vanlig syn hos villa- och fastighetsägare i både Polen, Österrike och Tyskland.

 – Jag tycker att de är otroliga, både visuellt och praktiskt sett. De har en solid konstruktion som inte påverkas ens av starka vindar, säger kunden Hanna från Polen. Hon berättar att hon tidigare behövt ha sina soptunnor stående inne i sin trädgård då djur annars tog sig in i dem, men nu kan hon äntligen ha kärlen ute vid gatan.

Vill du veta mer om kärlen? Klicka här.

Kan utökas efter behov

CONTI-CUBEs sopkärlsskydd håller enkelt och smidigt dina soptunnor och återvinningskärl på plats. De levereras i storlekar 120, 240 och 1100 liter och kan enkelt utökas efter behov på grund av sin modulära design. Skydden är i antracitfärg och du monterar det enkelt själv – något som kunden Michael från Österrike uppskattade.

– Jag köpte en dubbel uppsättning om 240 liter och är sjukt imponerad. Hålen var förborrade och monteringsanvisningen var på riktigt så välskriven att ett barn hade kunnat förstå den. Det finns inte någon produkt på marknaden som ens kan jämföras med den här. 

Fri frakt i Sverige

Sopkärlsskyddet är underhållsfritt och tillverkat av galvaniserat stål. Alla produkter tillverkas i EU och levereras utan fraktkostnad. Dessutom är det möjligt att välja till en låsbar modell. 

Carmen från Tyskland berättar att hela hennes grannskap har blivit nyfiket på hennes sopkärlsskydd och berättat att de planerar att införskaffa likadana.

– De ser väldigt moderna ut och allt gick supersmidigt från beställning till leverans. Jag kan inte säga något negativt alls, det är en toppenprodukt.

Klicka här för att läsa mer.

Om CONTI-CUBE Modernt sopkärlsskydd:

  • Tillverkat av stål
  • Väderbeständig
  • Kan bli låsbar – skydd för oönskad åtkomst (tillval)
  • CONTI-CUBE sopkärlsskydd gör att dina sopkärl ser mer eleganta ut
  • Kontakta CONTI-CUBE på telefon: 08–384413 eller mejl info@conti-cube.com

Läs mer och beställ CONTI-CUBE här

Mest lästa artiklar