Morotsfrallor med solrosfrön – saftiga och färgglada småbröd
Baka morotsfrallor med solrosfrön – mjuka och saftiga frallor med mild sötma och vacker färg från rivna morötter.
Här har vi samlat mängder av de godaste recepten. Recept på mat, dryck, desserter, bröd, bakning och annat intressant att göra i köket.
Baka morotsfrallor med solrosfrön – mjuka och saftiga frallor med mild sötma och vacker färg från rivna morötter.
Kryddstark och full av umami – gochujangbräserad tofu är en koreansk favorit som är perfekt för dig som vill laga en vegetarisk rätt med djup smak.
Chiliolja ger djup smak och lagom hetta till allt från nudlar och risrätter till grillat och sallader. Perfekt för dig som vill lyfta dina asiatiska favoriter med en enkel, hemgjord smaksättare.
Japansk nudelsoppa som mättar och värmer! Testa att göra egen ramen – det här vegetariska receptet med svamp och grönsaker får extra djup av svampbuljong med miso och sesam.
Mammas mandelkaka med kaffe- och kakaogrädde är magiskt god och superenkel att baka – här bjuder Vi i Villas redaktör på familjereceptet!
Rulla, grilla, njut! Här tipsar Vi i Villas chefredaktör om sin rökiga favorit på grillen – rullat bacon.
Lyft tacomiddagen med asiatiska smaker. Här serveras wraps med krispig kyckling, krämig coleslaw och en kimchisås som sätter extra sting.
Chicken tikka masala har sitt ursprung i mötet mellan indisk och brittisk matkultur, och är idag en av världens mest älskade rätter. Här lagar kocken Jonas Svensson sin egen version av klassikern.
Klassisk chokladfondant får en oväntad twist tillsammans med fräsch thaibasilikaglass och syrlig körsbärssås. Testa kocken Jonas Svenssons eleganta dessert!
Yakiniku betyder ”grillat kött” på japanska, men här gör vi en smart vardagsvariant med köttfärs istället för entrecôte. Lättlagat och gott!
Har du ett överflöd av örter i trädgården? Med enkla knep kan du bevara smak och doft och använda dem långt efter att sommaren är slut. Här ger vi dig sju smarta skördetips!
Chimichurri är den argentinska örtsåsen som lyfter grillmaten och är ett gott tillbehör till både kyckling, kött och fisk. Med persilja, vitlök och vinäger får du en fräsch sås med både syra och sting.
Vi i Villa AB Org. nr: 556105-0351 Hammarbybacken 27 120 30 Stockholm
Ansvarig utgivare: Tobias Björkman