Ikea lanserar ny app för smarta hem!

Nu introducerar Ikea Dirigera, en ny hubb för smarta produkter, och den nya appen Ikea Home smart för smarta hem. Läs mer här!

Tänk om man kunde starta dagen med att ens persienner långsamt går upp, lampan gradvis lyser upp sovrummet och lugn musik börjar spelas i bakgrunden? Det här är fullt möjligt med Ikeas nya app där du skapar så kallade scener – som gör att olika smarta enheter i hemmet styrs enligt förinställda mönster för olika aktiviteter under dagen!


Med hjälp av hubben Dirigera kan du styra ljud, belysning, luftrening och persienner i ditt smarta hem.

– Dirigera och den nya appen Ikea Home smart är hjärtat i en ny upplevelse för smarta hem. Tillsammans blir det möjligt att förena digitala lösningar med livet hemma på ett enkelt och tillgängligt sätt. Med bättre och enklare och mer integrerad teknik i vardagen har vi potential att positivt påverka stunder och aktiviteter i hemmet, som att skapa en bättre väckningsrutin eller hjälpa dig att få en god natts sömn, säger Rebecca Töreman, Business Leader för Ikea Home smart. 

TIllgänglig i butik nu

Appen Ikea Home smart går att ladda ner redan nu och hubben Dirigera började säljas den 24 oktober. Läs mer och köp på IKEA.se.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar