Tävla om ett uterum

Drömmer du om ett uterum? Nu söker Vi i Villa och Willab Garden en familj som vill bygga uterum i anslutning till sin villa. Ta chansen och ansök nu!


Tävlingen är avslutad. Här kan du se vem som vann.

Vill du bygga ett uterum, men har inte riktigt kommit till skott? Nu ger Vi i Villa och Willab Garden dig chansen att förverkliga drömmen.

Gör så här:

Maila oss på uterum@viivilla.se eller fyll i formuläret intill. Skriv ditt namn, din ålder, adress och berätta kort om dig och din familj och vilken typ av uterum du vill bygga. Tävlingen pågår t o m 5 maj 2014.

Vi i Villa och Willab Garden väljer ut en familj som får ett uterum från Willab Garden för användning vår till höst (inklusive limträstomme, isolertak, skjutpartier och takavvattning), värde upp till 75 000 kr.

Tävlingsvillkor

En jury från Willab Garden och Vi i Villa utser vinnaren och beslutet kan inte överklagas. Anställda inom Bonnier Publications och Willab Garden får inte delta i tävlingen. Vinnaren binder sig att medverka i ett reportage i Vi i Villa och viivilla.se och kan komma att bli omskriven i Willab Gardens kanaler samt i andra medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att tävla godkänner du att Willab Garden kan komma att kontakta dig med erbjudanden.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar