Så får du snyggaste gräsmattan

Läs det här så kommer gräset INTE att vara grönare på andra sidan. Här är Vi i Villas bästa gräsmatteartiklar samlade på ett ställe.


Foto: Lis-Beth Berg

Första hjälpen för ledsna gräsmattor

Ser din gräsmatta lite trött och hängig ut? Breder de kala fläckarna ut sig? Är det mer mossa än gräs? Lugn, du behöver troligen inte anlägga en helt ny gräsmatta. Med dessa tips kan även den mest hopplösa gräsmatta få ett nytt liv. Första hjälpen för ledsna gräsmattor.

Bästa tiden för grässkötsel!

Längtar du efter att vara barfota i gröngräset? Här får du tips om sådd och skötsel för en grönare och skönare gräsmatta. Bästa tiden för grässkötsel!

Mossproblem i gräsmattan

Mossa, ogräs och svag tillväxt är de vanligaste problemen. Men med lite näring och annan omvårdnad repar sig de flesta gräsmattor snabbt. Mossproblem i gräsmattan.

7 knep för grönare gräs än grannen

Grannens gräs är alltid grönare lyder ett gammalt talesätt men det gäller inte Vi i Villas läsare! Här får du bästa gräsmattetipsen! 7 knep för grönare gräs än grannen. 

 

Så får du Sveriges vackraste gräsmatta

Tänk att ha en smaragdgrön gräsmatta år efter år. Här får du tipsen! Så får du Sveriges vackraste gräsmatta.

Green och fin gräsmatta – greenkeeperns bästa tips

Här delar greenkeepern Andres Rop med sig av sina bästa tips för en vacker gräsmatta som kan få vem som helst att bli grön av avund. Green och fin gräsmatta.

(GDS) Rulla ut det gröna gräset

Snygg gräsmatta i ett nafs – visst kan du få det. Rullar du gräset själv så har du en färdig gräsmatta på en halv dag. Så här gör du. Rulla ut det gröna gräset.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar