Prylar för ett härligt sommarliv!

Äntligen skiner solen, dags att flytta ut i trädgården! Här hittar du en gungande solstol för lata dagar, en riktigt proffsig sekatör, och en smidig liten grill. Och mycket mer! Spana in dessa fina fynd från vår webbshop!

Vackra mönster

1. Bli kvitt myggen i sommar! En effektiv elektrisk mygg- och insektsfälla som är lätt att rengöra, energisnål och snygg. Perfekt för både uteplats och campingsemester! 249 kr. 

2. Den här solgungan är en bekväm solstol med härlig gungfunktion. Den är gjord av oljad ask och har ett vackert tyg med mönster av pilblad från William Morris. 3 800 kr. 

3. Duka upp finfikat på brickan Blues med mönsterdesign av Nadja Wedin. Finns i flera storlekar och färger. Brickorna är gjorda av formpressad björk och tål maskindisk. Från 254 kr. 

Praktiskt och lärorikt

1. Big Green Egg Minimax är en mångsidig keramisk kamadogrill där du kan grilla, röka, baka, och använda indirekt värme. Den är 50 cm hög och passar bra att ställa på ett bord. 11 943 kr. 

2. Bli ett odlingsproffs med boken Maxad skörd i din pallkrage skriven av Eva Robild. Här får du massor av tips och tricks för att lyckas med skörden i dina odlingslådor. 89 kr. 

3. Vattna med snyggt stril med denna svarta vattenkanna från House Doctor. Den är 25 cm hög, och gjord av järn och zink. 471 kr. 

Odla med stil

1. Ljuslyktan Hurricane från Stelton kan användas både inomhus och utomhus året om. Den smarta designen gör att regnvatten rinner av automatiskt. Lyktan är gjord av stengods och PP-plast, och är 24,5 cm hög. 449 kr. 

2. Praktisk odlingslåda på hjul som du lätt rullar runt på din terrass eller balkong. Finns i olika storlekar och är gjord av galvaniserat järn, eller ogalvaniserat järn (som med tiden får en snygg rostig patina), av märket Land Garden. Från 958 kr. 

3. Sekatörernas Rolls-Royce är en Felco-sekatör i stål med sidoskär, tillverkad i Schweiz. Passar för all typ av beskärning i trädgården för grenar på upp till 25 mm i diameter. 575 kr.

Dessa och ännu fler fina produkter inom trädgård hittar du i vår nätbutik på viivilla.se/shoppen

TV: Redaktionens bästa klipp!

Mest lästa artiklar