11 badtunnor för vinterns härliga utebad

Ska du köpa badtunna, men har svårt att välja modell? Här är 11 härliga badtunnor i olika storlekar och material – från budget till lyx. Hitta din favorit till altan, terrass eller trädgård, oavsett om du vill ha en i trä eller plast.

Badtunna av plast

Hela sju personer ryms i den här badtunnan, som rymmer 1500 liter vatten. Gjord av genomfärgad polyetenplast och ädelbetsad furupanel. Inklusive extern vedkamin. ”Folktunnan”, 24 495 kr, Badbaljan.com.

Badtunna till din terass

Vill du bygga in din badtunna i terassen, eller i en brygga? Skärgårdstunnan Terrass har en direktverkande kamin med snabb uppvärmning, och är perfekt för inbyggnad. Pris för badtunna 4-5 personer, från 17 900 kr, Skärgårdstunnan.

Stor badtunna med plats för många

Är ni många som ska få plats i badtunnan? Då kanske den här stora för 10 personer, som rymmer 1500 liter vatten, är vad ni söker efter. Lättskött och energisnål, med extern kamin. Crystal 1500 Spa, 42 500 kr, Crystalbad.se.

Lätt och hygienisk badtunna

Ett alternativ till en klassisk trätunna, dessutom mer hygienskt och lättskött. Passar för året runt bruk och kan även värmas med andra energikällor som solfångare. Med frontmatad kamin. Terasspool, 23 900 kr, Poltec.

Lyxig och stor badtunna

Badtunna i premiumklassen, isolerad med polyuretanskum. En riktigt stor tunna som rymmer 2500 liter vatten, och 5-10 personer. Pris med kamin, kaminskydd, bottenventil och rökrör, 36 500 kr, Sandstrombad.se.

Effektiv och lättanvänd badtunna

Nya badtunnan Regal har en innovativ cirkulationskamin som är integrerad mellan träpanelen och som gör att badet, utan underhåll, håller sig rent. Bekväm och effektiv badtunna med plats för 5-7 personer. Finns i större modell med. 34 500 kr, Skärgårdstunnan.

Badtunna av glasfiber och furu

Badtunna i glasfibermaterial, vars furupanel är värmebehandlad så att det inte rör sig eller spricker. Tömningsventil med ”push-up”-teknik, som gör att slangen töms på vatten och att vattnet inte kan frysa. Rymmer 1100 liter vatten. Pris cirka 21 400 kr, inklusive vedkamin, Spadealers.se.

Badtunna av trä

Letar du efter en tät och hygienisk badtunna av trä? Den här badtunnan är gjord av Thermowood-trä som inte läcker och som dessutom är enkel att rengöra. Rykker 4-6 personer och 1860 liter vatten. Pris 21 995 kr, Spatunnan.

Badtunna med träpanel

Badtunna med träpanel, där upp till sju personer får plats. Värms upp på cirka 2,5-4 timmar med hjälp av en vedeldad kamin. Rymmer 1700 liter vatten. Pris, 22 895 kr, Sverigetunnan.

Vedpool som badtunna

En modern typ av badtunna, en vedpool, i rostfritt stål och en kamin som enkelt går att ta loss och då använda som pool sommartid. Paketpris vedpool Aristokrat Triangular, med kamin och isolering, 54 995 kr, utan trappa, Vedpool.

Trätunna med glasfiberinsats

En klassisk trätunna med en glasfiberinsats inuti. Den här varianten rymmer cirka 8-10 personer och hela 2000 liter vatten. Pris, cirka 21 000 kr, Badtunnor.se.


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar