ANNONS FRÅN ELLIPS POOL

En pool för dig som bara vill ha det bästa

Uppfyll dina drömmar om den perfekta poolupplevelsen redan i sommar. Niveko håller positionen som världens främsta pooltillverkare och det är inte att undra på; varje leverans är unik och modellerna skräddarsys med en oöverträffad detaljfinish.
– Niveko är pooler för de som vill ha det absolut bästa, säger Marcus Westerlund, marknadsansvarig hos Ellips Pool.

Spana in Nivekos modeller här 

Ellips Pool är sedan flera år certifierad Niveko Profi partner och installerar Nivekos skräddarsydda monopooler över hela Storstockholm, såväl som Gotland och Norrbotten. Marcus Westerlund berättar att varje pool utformas och tillverkas med ett unikt helhetsperspektiv, där hänsyn tas till en mängd olika faktorer för att skapa en upplevelse utöver det vanliga – poolmodeller i en klass för sig. 

– Niveko är måttstocken som alla andra tillverkare jämför sig med och det finns inga begränsningar för vad du som kund kan göra vad gäller designen. Vi brukar säga att Nivekos pooler talar individualistens språk, skämtar Marcus Westerlund och fortsätter: 

– Vilken form du än önskar kan bli verklighet. Det är lekfull ingenjörskonst i kombination med skräddarsydd perfektion, med en genomtänkt design som fulländar bilden.  

Minimalistiska Niveko Overflow

En av Marcus Westerlunds egna Niveko-favoriter är Nivekos Overflowmodeller. Den minimalistiska pooldrömmen finns i ett flertal olika utföranden. Overflow ger ett rofyllt intryck och ser ut att vara utskuren och infälld från ovan. Poolens precisa linjespel kontrasterar behagligt med vattnets glittrande speglingar och gör Niveko Overflow svår att motstå. 

– Modellernas minimalistiska linjer och design gör att poolkanten blir helt osynlig. På så vis smälter poolen verkligen in i sin omgivning. För den som är ute efter något extra kan Overflow Infinity passa bra – här flödar vattnet över poolkanten och ger illusionen av att omgivningen och vattenytan möts vid horisonten.

Här hittar du Niveko Overflow

Blir hemmets medelpunkt

En annan Niveko-serie Marcus Westerlund rekommenderar är Niveko Skimmer, som finns i modellerna Top Level och Invisible – med ett helintegrerat vattenflöde utan utstickande detaljer. Serien finns både med och utan utstickande detaljer. 

– Skimmer blir en självklar, klarblå medelpunkt i hemmet. Med ett fritt flödande vatten skapar Niveko Skimmer en akustisk harmoni och en invaggande känsla av att vara ett med elementen. Det är en upplevelse, oavsett hur många gånger man sänker sig ner i poolen. 

Välj och designa din Niveko här

Bjuder in till visning

Marcus Westerlund kräver dock inte att du som kund tar honom på orden. Istället välkomnar han alla som är intresserade till Ellips Pools visningsanläggning i Upplands Väsby under sommarmånaderna. Här kan du uppleva en genuin poolmiljö på plats, med swimmingpooler och spabad anpassade för villalivet. 

– Vill du komma till visningsanläggningen slår du oss en signal och bokar tid. Sedan kan du bara ta med familjen till Skattbondevägen 18 i Upplands Väsby. Packa badkläder och passa på att låta barnen testa modellerna under tiden! Du kan också kontakta oss på telefon, mejl eller chatt. Vi finns alltid på plats för att svara på alla dina pool- och sparelaterade frågor. Tips och idéer får du på köpet, avslutar han. 

Kontakta Ellips Pool och skaffa drömpoolen!

Mest lästa artiklar