ANNONSSAMARBETE MED POOLTIME

Säkra sommarens dopp – skaffa en pool snabbt och enkelt!

Pooler i polypropylen blir allt mer populära! De utsöndrar inga kemikalier i vattnet – till skillnad från pooler med PVC-liners – och installationen går på bara två veckor!
PP pool

Drömmer du om pool men tycker det verkar omständligt och tidskrävande? Då kan en polypropylen (PP) pool levererad som hel balja vara det perfekta valet för dig. Fördelarna är många! Här är 5 bra anledningar att välja en PP pool från Pooltime.se:

1. Badklar inom 14 dagar

Många poolbyggen tar två till tre månader, men med en PP pool som levereras som en hel balja tar det endast 14 dagar från att hålet börjar grävas tills att poolen är badklar. Som underlag rekommenderas en gjuten bottenplatta för att få en stadigare grund. Då får man förbereda underlaget några dagar innan poolens leveransdag.

Poolen lyfts på plats med en kran.

2. Mycket stabil konstruktion

När poolen fylls upp med vatten fyller man upp sidorna med torrbruk (30% cement och 70% stenmjöl) vilket gör att du får en betongpool med PP poolens insida och fördelar.

3. Slitstarkt, hållbart och miljövänligt material

Polypropylen, som poolen tillverkas av, är ett homogent genomfärgat och miljövänligt material som även används inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Poolen klarar även att husdjuren hoppar i och barnens leksaker kan inte förstöra materialet. PP pooler kan inte heller drabbas av osmos/böldpest som är vanligt förekommande vid andra helbaljor som t ex glasfiberpooler. Det gör PP pooler till ett tryggare och bättre val när man ska köpa pool.

4. Plus 30 grader i poolen

Pooler med linerduk i PVC klarar oftast inte temperaturer över 30 grader, men det är inga problem med en PP pool. Så du kan njuta av ett varmt bad när det är kyligare i luften, och behöver inte vara orolig att poolen tar skada vid värmeböljor på sommaren.

En elegant overflow-pool.

5. Du designar din pool

PP poolen finns i flera färger och möjligheterna att utforma sina trapplösningar och sittbänkar är oändliga. Endast fantasin sätter stopp. Poolen finns med vanlig skimmer (avlopp där skräp samlas), osynlig skimmer och overflow-system där vattnet flödar över kanten.

Så enkelt installeras en PP pool:

1. Först grävs ett hål där poolen ska stå.

2. Man sätter en dränering och gjuter en bottenplatta.

3. Isoleringen som medföljer poolen läggs på bottenplattan.

4. Poolen lyfts på plats och skyddsfilmen runt den tas bort. Poolen fylls upp med vatten på insidan, medan man i jämn takt lägger på torrbruk runt poolens utsida, och spolar vatten på det.

Hitta pool och pooltak hos Pooltime.se

Pooltime har lång erfarenhet inom poolbranschen och är specialiserade på PP pooler och poolpaket. Dessutom har de Sveriges största utbud av pooltak. Pooltaket minimerar kemikalieförbrukningen, fungerar som vintertäckning och underlättar rengöringen. Köp pool och pooltak online hos Pooltime.se

Mest lästa artiklar