ANNONS FRÅN VISKAN SPA

Spabad – den självklara platsen för avkoppling och återhämtning

I ett spabad kan du spendera kvalitetstid med familj och vänner, känna hur stressen minskar och hur du kopplar av. Det är dessutom en skonsam kur för muskler och leder.


I Skene, en liten ort i Västra Götaland, ligger spabadstillverkaren Viskan spa. De svensktillverkade spabaden håller en hög kvalitet och är enkla att sköta om och lätta att använda.

Tål svenska väderförhållanden

Det finns många utmaningar för utomhusbad i ett nordiskt klimat. För spabad är det inte främst kylan och snabba temperaturväxlingar som är den största utmaningen. Luftfuktighet och kalla vindar kan ställa till det nog så mycket.

Energisnåla spabad med bra isolering

De allra skönaste baden du kan ta är utomhus på vintern när det är kallt i luften, och just därför tillverkar Viskan spa bad som har tjocka skal som isolerar väl runt om. Spabaden är dessutom designade med ett sittdjup som gör att du sjunker ner skönt i badet och kan sitta tillbakalutad med vatten hela vägen upp över axlarna.

Skalet har den tjockaste skivan på marknaden och består av akryl och akrylbutadienstyren (ABS), ett material som passar bra när man strävar efter att ge produkten extra slagstyrka och för produkter som används dagligen. Skalet har därutöver förstärkts av flera lager slitstarkt polyuretan (ett plastmaterial som kan anpassas för att vara hårt eller mjukt). 

Locket, ovanpå spabadet, är tillverkat av högdensitetscellplast som isolerar väl även efter flera års användning och det håller värmen kvar i badvattnet på ett effektivt sätt.

Den kraftfulla isoleringen gör spabaden energisnåla och på så vis billigare. Spabaden är utrustade med en separat och programmeringsbar cirkulationspump som gör att de låter mindre, ger dig lägre energikostnader och gör det möjligt för dig att själv avgöra hur ofta du vill filtrera vattnet.

 

Viskan spa tillverkar spabad som är anpassade efter svenskt väder.

 

Bada tryggt

En av många fördelar med att Viskan spa tillverkar baden i Sverige är att reservdelar finns mycket nära till hands. Spabaden är uppbyggda på ett sätt som gör att risken för skador minimeras och om något skulle behöva åtgärdas är det mycket lätt att lösa problemet. Viskan spa har välutbildad och kunnig personal i fabrik som gör att skadorna tas om hand innan de blivit alldeles för dyra och stora. Du får bra service och förmånliga garantier så att du alltid kan bada tryggt.

Bada i rent och friskt vatten

Spabaden är utrustade med ett vattenreningssystem som heter Aqua Clear System. För att du ska kunna njuta fullt ut och trivas i ditt spabad är det viktigt med rent och friskt vatten. 

Hitta ditt spabad! 

Viskan spa har många återförsäljare av spabad runt om i landet. Du hittar din närmaste återförsäljare här

 

Ett spabad bjuder in till socialt umgänge och kvalitetstid. 

Mest lästa artiklar