ANNONS FRÅN PHILIPS

Så förvandlar du uterummet med belysning

Lys upp din trädgård eller terrass – förutom att det är praktiskt med belysning utomhus kan de också hjälpa till att skapa mycket stämning och höja mysfaktorn rejält. Så använder du smart belysning i din trädgård!   

utebelysning


Spotlights från Philip Lamporna skapar härlig stämning i trädgården. 

Njut av det gröna på kvällen

Inget går upp emot en grön oas, som på våren och sommaren kan användas till både lek och avslappning. Det kan dock vara svårt att njuta av den lika mycket när solen har gått ned.

Installera därför små smarta spotlights i trädgården som kan belysa dina favoritväxter och vackra träd. De skapar stämningsfulla sommarkvällar och antingen njuter du av dem utomhus eller inne från huset. De intelligenta lamporna Lily spots från Philips Hue kan enkelt installeras utan hjälp av elektriker och har låg spänning så att de säkert kan användas i trädgården och har låg energiförbrukning.

Utomhusbelysning från Philips Hue Njut av din trädgård även på kvällen. 

Res ut i världen utan att lämna trädgården

Tänk att kunna besöka en ny avkrok av världen varje dag! Har reslusten slagit till kan du med hjälp av smart belysning skapa känslan av semester och exotiska platser i din egen trädgård. Vill du ha känslan av tropikernas vackra skymningar den ena kvällen? Uppleva nordens förtrollande norrsken dagen efter? Och ta en tur till vackra smaragdgröna öar i Stilla Havet en annan dag?

Med intelligent och energibesparande utomhusbelysning från Philips Hue kan du skapa den atmosfär och stämning du drömmer om, så du kan få en avkopplande semesterkänsla på din egen bakgård. I Philips Hue-appen kan du välja mellan 16 miljoner färger och nyanser –  lika väl som du bara kan välja en varm mysbelysning till de sena utekvällarna.

Hue Light Strip från Philips Smidig och formbar belysning som visar vägen.

Skapa en välkomnande entré

Husets entré skapar det första intrycket av ditt hem, både för dig och dina gäster, och därför bör den vara lika tjusig och fin som husets baksida. Här kan belysning göra underverk – både på det praktiska och estetiska planet.

Låt till exempel gången fram till din ytterdörr belysas med Philips Hue Light Strip som vägleder dig när du kommer hem på kvällen. Den kan böjas och formas efter behov och är lätt att montera med de medföljande klämmorna. Den kan också tidsinställas så att du alltid får ett ljust välkomnande när du kommer hem.

Belysning från Philips Hue Låt ditt humör bestämma lampornas färg.

Alla utomhusprodukter från Philips Hue med låg spänning är utvecklade för att stå emot väder och vind och är enkla att installera utan elektriker. Om du ansluter dem till Philips Hue Bridge så kan du använda utomhuslamporna med resten av dina Hue-produkter. Läs mycket mer om intelligent utomhusbelysning från Philips Hue här och upptäck alla våra smarta lösningar.

Mest lästa artiklar