Yakisoba med quorn
Du behöver:
(4 portioner)
- 300 g Quorn Pieces
- Olivolja
- 2 tsk ketchup
- 2 tsk soja
- 1 tsk honung
- 1 klyfta vitlök, krossad
- 1 nypa chiliflakes
- 4 huvuden baby pak choi, halverade
- 200 g sobanudlar
Topping:
- Sesamfrön
Gör så här:
- Yakisobasås: Blanda ketchup, soja, honung, vitlök och chiliflakes i en liten skål. Tillsätt en halv deciliter vatten och rör om ordentligt.
- Värm en stekpanna på medelvärme. Tillsätt oljan i pannan. Lägg i Quorn Pieces och stek i 5 minuter, rör om regelbundet.
- Tillsätt den färdigblandade såsen och pak choi i pannan. Låt sjuda i 5 minuter, rör om då och då.
- Koka nudlarna enligt anvisningarna. Häll av vattnet och fördela nudlarna i fyra portionsskålar.
- Fördela Quorn Pieces och såsen jämnt i de fyra skålarna.
- Garnera med sesamfrön. Varsågod och njut!
Recept från Quorn.
Läs också: Banh mi – så gör du Vietnams godaste macka