Hälsa

Goda råd för god hälsa

Det finns många faktorer som påverkar hur vi mår, alltifrån hur vi bor till våra levnadsvanor. Vissa saker är svåra att göra något åt, men det finns också mycket man kan göra själv som har en positiv effekt på både kropp och psyke. Som att röra på sig, sova ordentligt och äta bra mat. Här ger vi våra läsare våra bästa tips och råd för en god hälsa.

Läs mer

Träning för alla smaker

Det finns hundratals sätt att träna, och det viktiga är att hitta en träningsform man själv trivs med, som passar ens egna förutsättningar och kropp. Här skriver vi om olika träningsstilar och om smarta prylar, både för hemmagymmet och annan träning. 

Guide till god sömn

Sömnen spelar stor roll för hälsan, den stärker både hjärnans förmåga och immunförsvaret, så att vi håller oss friska. Här hittar du goda råd för bättre sömn. 

Kost och livsmedel för en god hälsa

Hur påverkar det vi äter kroppen? Vi presenterar forskningsrön om vad olika livsmedel har för effekt på hälsan. För att förändra sin kost kan ge stora resultat om man känner sig trött och hängig. 

Sjukdomar, allergier, skador och värk

Många dras med sjukdomar och värk. Hur underlättar man besvären, och finns det sätt att undvika dem? Vi i villa ger råd. 

Därför ska du aldrig gå in med skorna på!
skor i hallen

Därför ska du aldrig gå in med skorna på!

Skippa skor inomhus, även om du bara ska hämta något snabbt, om du vill undvika att få in bakterier och kemikalier i ditt hem. Så här snuskiga är dina skor egentligen!

Hitta rätt vitaminer för hårets välbefinnande
ANNONS FRÅN HAIRLUST

Hitta rätt vitaminer för hårets välbefinnande

Håret är en viktig del av kroppen som har många olika funktioner. Det skyddar oss från väder och yttre påfrestningar, men det är också ett viktigt estetiskt element. Därför är det inte konstigt att vi vill ha ett friskt och vackert hår. Men hur får man det?

TV: Redaktionens bästa klipp!