Luftrenare

Vad du ska tänka på när du väljer luftrenare

Läs allt du behöver veta om luftrenare här. Vi har samlat den bäst informationen om luftrenare så att du kan fatta ett välgrundat köpbeslut. Vill du ha renare och fräschare luft hemma? Då ska du satsa på en luftrenare. Med denna lilla maskin i hemmet kommer du snabbt att märka hur luftkvalitén inomhus höjs. Allergener, bakterier och dålig lukt rensas bort ur luften och det blir enklare att andas.

Läs mer

För att underlätta inför ditt framtida köp av luftrenare vill vi tipsa dig om tre viktiga saker att tänka på. Då blir det enklare att välja en riktigt bra luftrenare för just dina behov.

Var ska luftrenaren användas?

Det finns otroligt mycket att tänka på för att göra ett bra köp, men vi börjar med en av de viktigaste faktorerna. Du måste nämligen fundera på var du ska placera din luftrenare och vilken ljudnivå du tycker är acceptabel. För ingen vill sova med en bullrig maskin i sovrummet som förstör den värdefulla nattsömnen.

Det bästa är att placera din luftrenare i det rum du befinner dig mest i. Många väljer att placera den i sovrummet så att kroppen får andas ren luft under nattetid. Om du också vill ha din här så är det bra att satsa på en som har en så låg ljudnivå som möjligt. Du vill helt enkelt ha en tystgående luftrenare som inte stör din sömn.

Genom att placera renaren i sovrummet håller du både luft och sängkläder rena, vilket är extra bra under till exempel pollensäsongen. Då undviker du att allergener flyger runt i luften.

När ska du använda din luftrenare?

Fundera på när under dagen du vill använda din luftrenare i hemmet. De flesta vill använda den under natten och då kan du inte satsa på en maskin som använder ozon. Du kan nämligen inte befinna dig i rummet medan ozonet renar luften. Då är det bättre att köpa luftrenare som använder filter eller ultraviolett ljus.

Om du vill satsa på nästa generationens luftrenare för hemmet, då är en produkt som Ozoneair Purify ett riktigt bra köp. Denna luftrenare är i princip ljudlös och har en låg energiförbrukning. Dessutom använder den inga kemikalier när den tar bort 99,97 % av alla föroreningar med hjälp av ultraviolett ljus. Med UV-ljus slipper du dessutom byta filter, något som ofta svider i plånboken.

Så väljer du rätt luftrenare

När det gäller luftrenare så är det ofta så att du får vad du betalar för. Om du vill rena luften för att få bort damm, bakterier och allergener så är det därför bra att lägga lite extra pengar på en riktigt bra produkt. Då kan du känna dig säker på att du gör en bra investering i din hälsa.

För att din luftrenare ska kunna fånga upp alla partiklar som cirkulerar i luften så måste den ha en så hög luftreningseffekt som möjligt. Satsa på en luftrenare som klarar av fler kubikmeter än vad som står på maskinen, då får du en riktig supermaskin.

Något du tvärtom inte bör göra är att köpa en alldeles för svag luftrenare. Det krävs nämligen en rejäl kapacitet för att hålla luften ren hemma, speciellt om du har stora rum.

Luftrenare från Ozoneair

Den patenterade och forskningsbaserade Oxyplasma reningstekniken från Ozoneair förstör permanent partiklar i luften, till skillnad från vanliga luftrenare som förlitar sig på filter som fångar föroreningarna.

Om du är på jakt efter att köpa luftrenare kan du prova en luftrenare från Ozoneair med fri frakt och en helt riskfri provperiod. Dessutom ingår det en förlängd garanti på hela 2 år.

Luftrenare – ett effektivt verktyg mot mögel i bostaden
ANNONS FRÅN OZONEAIR
luftrenare mögel

Luftrenare – ett effektivt verktyg mot mögel i bostaden

Mögel är något som de flesta av oss träffat på. Oavsett om det varit i den egna bostaden, på hotellrum eller i andra byggnader är det en obehaglig upplevelse, inte minst på grund av den unkna lukten.

TV: Redaktionens bästa klipp!