Inredningstrender

 

Läs mer

Stora inredningstrenderna!

– Vi har gjort spaningen på inredningstrender åt dig!

En varm sommar har lämnat efter sig brända toner. Bland höstens nyheter hittar vi orange, brunt, skinn och guldiga toner som ger oss känslor och flashbacks till 70-talet. Kristallkronan hänger på art deco influenserna och gör stark comeback under 2019, tätt följd av glasbordet och skinnsoffan, gärna i en låg och lång design.

Varma jordiga färger, hållbara material och den perfekta blandningen av gammalt och nytt. Vi städar undan, vill ha det harmoniskt och vilsamt, gärna med inslag av växtlighet även inne. Gamla klassiker och ikoner är pricken över i:et och så satsar vi på konst. Ett udda konstverk i hemmet sätter igång hjärnan, inspirerar och – om du har tur – skapar debatt. Att våga vara personlig är det mest rätta du kan göra i ditt hem. Vi ser att intresset kring färg och mönstrade textilier ökar. Det finns ett behov av att skapa en ombonad och personlig miljö där man blandar olika stilar och uttryck. Vår inredning ska utstråla personlighet och självförtroende och vår omtanke om det vi har omkring oss sitter i. Vi tänker långsiktig hållbarhet och väljer produkter som håller över tid både formmässigt och kvalitetsmässigt.

Maria Roswall, chefredaktör för Inspiration My Home.

Så mycket är ditt julpynt värt!
julpynt

Så mycket är ditt julpynt värt!

Har du precis packat ner julpyntet i lådorna? Då kanske det är dags att packa upp det igen och fundera på om du verkligen vill ha kvar allt. Tomtar och adventssaker säljs nämligen dyrt på auktion – året om!

Ikoner i nytappning – Att åldras med behag

Ikoner i nytappning – Att åldras med behag

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar här 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt.
Inredningstrend 7: Ikoner - klassikerns återtåg!

Inred med fårskinn

Inred med fårskinn

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 6: Fårskinnstrenden!

En matt dröm

En matt dröm

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 5: En matt dröm.

Namaste – Dagbäddens återtåg

Namaste – Dagbäddens återtåg

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 4: Dagbäddens återtåg (trendspaning möbler)

Ta i trä

Ta i trä

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 3: Ta i trä (som nordbor älskar vi trä, hetare än någonsin)

Brända toner

Brända toner

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 2: Brända toner (om hetaste färgtrenderna)

Bjud in naturen!

Bjud in naturen!

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 1: Bjud in naturen! (om att ta in växter i hemmet)

TV: Redaktionens bästa klipp!