Tidningsarkiv

Har du tappat bort din papperstidning? Eller bor du i lägenhet och får därför ingen? Här hittar du de senaste numren av Vi i Villa!

Vi i Villa 2024-01

I årets första nummer knackar vi på hemma hos Lyxfällan-programledaren Magnus Hedberg. Vi snackar ekonomi, budget och hur man undviker att hamna i skuldfällan. Proffsen berättar om årets trender inom inredning, energi, arkitektur och trädgård – i år vill vi odla gladioler! Dessutom listar vi de dyraste muminmuggarna, vi provkör en populär familjebil och bjuder på ett smarrigt recept. Och som vanligt kommer experterna med goda råd. Missa inte våra tävlingar, du kan vinna en ytterdörr, förvaring från Elfa och en airfryer!

Vi i Villa nr 1 2024

Vi i Villa Digital 2023-09

Välkommen till ett nytt fullspäckat nummer av Vi i Villa! Magdalena Forsberg tipsar om vinterns härligaste aktiviteter och redaktionen utser årets glögg i ett stort test. Camilla Hamid delar med sig av både bakknep och ett gott recept, och experterna svarar på läsarfrågor. Du får också veta vad din gamla retrokopp är värd och hur du matar fåglarna på bästa sätt. Vi bjussar också på goda recept för utflykten och vinterbaket. Missa inte våra tävlingar – i det här numret har vi extra många! Det och mycket, mycket mer hittar du i årets sista Vi i Villa.

Vi i Villa nr 9 digitalt 2023

Vi i Villa Print 2023-06 / Vi i Villa Digitalt 2023-08

vi i villa omslag david lindgren

Hösten är här med besked och vi fokuserar på energi i form av energismart möblering, ved och värmepumpar. Programledaren och musikalstjärnan David Lindgren ger händiga snickartips och avslöjar hur man håller liv i sin relation. Vi kollar hur mycket det går att sälja gammalt lego för – oväntat mycket! – och ger tips till äldre som vill bo kvar längre i villan. Experterna svarar på frågor om laddboxar och tinad kyckling, och vi guidar till hur du skyddar huset mot inbrott. Dessutom: Vinn ett smart värdeskåp eller biljetter till föreställningen A show larger than life!

Vi i Villa nr 6 print/nr 7 digitalt 2023

Vi i Villa Print 2023-05 / Vi i Villa Digitalt 2023-07

morgan alling omslag vi i villa

Nu är det höst, och med det dags för ett nytt nummer av Vi i Villa! Här snackar vi nybyggnation, familjeliv, musikal och uppväxt med skådespelaren Morgan Alling. Inspireras till att höstfixa både inomhus och utomhus. Renovera köket smart och billigt – vi har bästa tipsen! Och det går att få ner energikostnaden med en värmepump – vilken passar din villa? Experterna guidar oss i frågor om bonusfamiljer, brödbaggar, tapetuppsättning och tätskikt. Och som vanligt kan du vinna fina priser, vad sägs om trädgårdsverktyg från Husqvarna, musikalbiljetter eller ett romantiskt bäddset? Läs gratis här!

Vi i Villa nr 5 print/nr 7 digitalt 2023

Vi i Villa Print 2023-04 / Vi i Villa Digital 2023-06

Vi i Villa nr 4 2023

I vårt stora augustinummer hälsar vi på hos succéförfattaren Carin Hjulström, guidar till hur du trollar bort kaoset därhemma och bjuder på smarta skördetips. Hjärnforskaren ger tips för minskad skärmtid, och proffsen avgör om dina fönster kan renoveras eller måste bytas. Dessutom recept, växtpyssel, quiz, korsord och expertsvar. Missa inte våra tävlingar! Du kan vinna finfin förvaring – och ett helt nytt kök från Härjedalskök, värde 65 000 kr!

Vi i Villa nr 4 print/nr 6 digitalt 2023

Vi i Villa Digital 2023-05

vi i villa nr 5 digital

Dyk rakt ner i vårt härliga sommarnummer, där vi snackar mördarsniglar, ogräs och trädgårdsdrömmar med Jenny Strömstedt och Victoria Skoglund. Antikexperten reder ut vad din barbiedocka är värd, och Tareq Taylor guidar till sommarens bästa grillning. Problem med robotgräsklipparen eller äter rådjur upp alla odlingar? Vi har lösningarna! Dessutom pyssliga sommarprojekt, expertsvar och en rolig frågesport med somrigt tema.

Missa inte våra tävlingar! I det här numret kan du vinna en elgrill från Weber och härliga böcker!

Vi i Villa nr 5 digitalt 2023

Vi i Villa Print 2023-03 / Vi i Villa Digital 2023-04

Juninumret är här! Här möter vi Malin Persson och pratar återbruk och sommarlycka i trädgården. Vi tipsar om skrot och trasiga prylar som faktiskt kan vara värda stora summor pengar – dags att ta sig en titt uppe på vinden med andra ord! Och hur ska man tänka när det är dags att sälja eller köpa hus på en skakig bostadsmarknad? Vi reder ut! Missa inte heller våra bästa budgettips för din semester. Som vanligt svarar våra experter på läsarfrågor, bland annat om hur du blir av med myror och vad man kan göra när grannarna aldrig slutar renovera. Till sist – glöm inte att tävla i våra fina sommartävlingar, i det här numret kan du vinna en pool och trädgårdsprylar! 

Vi i Villa nr 3 print/nr 4 digitalt 2023

Vi i Villa Print 2023-02 / Vi i Villa Digital 2023-03

Sköna maj är här och så även ett sprillans nytt nummer av Vi i Villa. I det här numret hälsar vi på hemma hos Leila Lindholm och pratar härligt poolliv! Vi guidar dig som vill hyra ut ditt hus i sommar och bjuder på ett reportage om våra läsares fina uterum. Här svarar också våra experter på läsarfrågor om allt från rosor och nätshopping till livsmedel som möglar fort. Och vad gör man egentligen om hunden behöver säljas? Det går vi igenom här! Missa inte heller våra tävlingar, i det här numret kan du bland annat vinna en snygg ribbvägg, värde 9 475 kr!

Vi i Villa nr 2 print/nr 3 digitalt 2023

Vi i Villa Print 2023-01/Vi i Villa Digital 2023-02

Äntligen vår och med det ett nytt nummer av Vi i Villa. I det här numret möter vi Rickard Söderberg och pratar trädgårdsmagi! Vi guidar dig till hur du enkelt renoverar dina gamla fönster, bjuder på smarriga recept och går igenom smarta husmorstips för fläckar på dina kläder! För hur tar man egentligen bort ketchup- och vinfläckar? Här svarar även våra experter på läsarfrågor om blommor, solceller och objudna gäster. Missa inte heller våra tävlingar, där du bland annat kan tävla om en resa värde 100 000 kr!

Vi i Villa nr 1 print/nr 2 digitalt 2023

Vi i Villa Digital 2023-01

Nytt år och och med det ett nytt nummer av Vi i Villa! I årets första digitala utgåva möter vi hundcoachen Fredrik Steen och pratar om hur man får ett härligt hundliv. Vi bjuder på en stor guide kring hur din privatekonomi blir 2023, och delar med oss av smarta tips för dig som är ressugen och vill åka utomlands med tåg. Vi tipsar om fina tapeter, bjuder på ett smarrigt fiskrecept och som vanligt svarar våra experter på spännande läsarfrågor! Missa inte heller våra fina tävlingar, här kan du vinna böcker och biljetter till rockshowen Champions of rock. Trevlig läsning!

Vi i Villa nr 1 2023

Vi i Villa 2022-07 (digital julspecial)

Julen nalkas! Här kommer ett sprängfyllt nummer 7 med massvis av jultips! I årets sista nummer träffar vi bland annat deckarförfattaren Viveca Sten och pratar jultraditioner, mord och böcker. Vi bjuder på 30 julklappstips med tips på klappar som passar hela familjen och vi delar med oss av härliga julrecept på bland annat glöggtiramisu, chokladtryfflar och saffransbullar. Auktionsexperten Lotta Reberg guidar oss till vad det gamla julpyntet är värt och här får du även tips på hur du fixar barnens bästa jul. Tävla om en smart videouggla, värde 12 500 kr, och missa inte heller vår stora julkalender – här tävlar vi ut fina priser varje dag!

Vi i Villa nr 7 2022

Vi i Villa 2022-06

I nummer 6 hälsar vi på hemma hos krimförfattaren Jens Lapidus och pratar husliv, nya boken och gängkriminalitet. Här bjuder vi även på en energispecial med smarta tips kring hur du minskar prischocken i vinter! Auktionsexperten Lotta Reberg tipsar om retropallarna som ökar i värde och experten guidar dig till hur du slipper isproppar i rören! Missa inte heller våra tävlingar, här kan du tävla om bland annat ett presentkort på 10 000 kr hos NetOnNet och fina köksprylar från Tareq Taylor! Och som vanligt hittar du vårt populära korsord i tidningen. Skicka gärna in din krysslösning och tävla om en fin Sodastream!

Vi i Villa nr 6 2022

Vi i Villa 2022-05

I nummer 5 tipsar vår trädgårdsmästare om vackra lökar du kan plantera nu i höst och här får du även 13 smarta husmorsknep som underlättar din vardag. Agnes Wold svarar på läsarfrågan om man kan bli sjuk av damm och vi bjuder på en enkel gör det själv-guide till hur du monterar pärlspont! Här hittar du även goda recept på såväl kakor som supersmarrig wok med fläskytterfilé. Och som vanligt finner du vårt populära korsord längst bak i tidningen, där du i det här numret har chansen att vinna en fin kaffebryggare! P.S. Missa inte våra andra tävlingar, här kan du bland annat tävla om en robotdammsugare värd 5 500 kr och ett presentkort på målarfärg från Alcro, värde 6 000 kr.

Vi i Villa nr 5 2022

Vi i Villa 2022-04

I nummer 4 går vi igenom vilka valfrågor som är viktigast för dig som villaägare, Retro-Lotta listar vilka serviser som blir allt mer eftertraktade, och du får smarta tips för ett fräscht badrum på nolltid. Välkommen också att inspireras av Karl Fredriks härligt blommiga trädgård! Juristen varnar för fällorna med att bo ihop och experterna reder ut vad som gäller när grannens häck skymmer utsikten. Missa heller inte våra härliga tävlingar, där du kan vinna en pool värd 89 000 kr och ett kök för 65 000 kr!

Vi i Villa nr 4 2022

2022-03

Vi i Villa trädgård tidning

Nu är det trädgårdsdags! I nummer tre besöker vi John Taylors kolonistuga och pratar odling. Bygg ett litet växthus mot fasaden, få massor av goda grilltips och lär dig spå vädret med hjälp av moln. Dessutom svarar experterna på era frågor. Och du, missa inte våra tävlingar, där du kan vinna en Webergrill värde 22 000 kr, en häcksax och trimmer från Stihl samt ett helt nytt badrum från Comfort!

Vi i Villa nr 3 2022

2022-02

Äntligen vår! Vi går på rundvandring hos folkkäre Kalle Moraeus i Orsa, som dessutom ger sina bästa tips för att ta sig ur en kris. Vi listar 17 underbara trädgårdsdrömmar – välkommen att inspireras! Du hittar också roliga påskpyssel för barnen, guidas till de dolda dyrgriparna i köksskåpen och får veta hur du vinner kriget mot myrorna. Vi varnar också för nätbedragare och berättar hur du bäst genomskådar dem. Missa inte heller chansen att vinna ett presentkort på Plantagen, värde 5 000 kr – eller en hel pool, värd hela 89 000 kr! Trevlig läsning! 

Vi i Villa nr 2 2022

2022-01

I årets första nummer får vi följa med Loa Falkman på hans resa mot lyckan! Han berättar om kriser, rosor och kvinnan i hans liv. Du får hänga med oss när vi tjuvstartar årets blomsterglädje med pyssel, buketter och vårliga krukor. Vi tipsar om 13 smarta idéer för att pigga upp dig och ditt husdjur. Här kan du även läsa om hur du undviker skador vid översvämningar och hur du kan förbereda dig! Du får inte heller missa våra tävlingar där du kan vinna en högtryckstvätt, värde 5 000 kr och presentkort på Plantagen, värde 5 000 kr! Trevlig läsning!

Vi i Villa nr 1 2022

2021-07 (Julspecial)

I det här specialnumret av Vi i Villa maximerar vi julen! Du får de godaste recepten för julbaket, de roligaste gör det själv-projekten och de bästa tipsen på sällskapsspel för hela familjen. Vi tipsar om hur du lyckas med julblommorna och ger råd om hur du bäst rustar huset för vintern. Och vilken gran barrar egentligen minst? Du hittar svaret här! Dessutom: Tävla om fina priser varje dag i vår julkalender! God jul!

Vi i Villa nr 7 2021

2021-06

I årets sista nummer hälsar vi på hemma hos Danny Saucedo och pratar strandhus och natur! Vi bjuder på en stor städspecial och guidar dig till hur du gör rent såväl toalettstol som badrummets kakelfogar. Här tipsar vi även om våra bästa husmorstips (så gör du rent mikron med en citron!) samt bjuder på en checklista på hur du undviker fuktskador. Vi skriver också om hantverkarstrul, något många tyvärr upplevt, och hur man undviker de värsta fallgroparna! Missa inte heller vår tävling där du kan vinna ett Härjedalskök, värt 45 000 kr! Trevlig läsning! 

Vi i Viilla nr 6 2021

2021-05

I nummer fem möter vi Sofia Wistam och pratar husliv och ångest. Vi tipsar om 12 Ikea-möbler som ökar i värde och bjuder på smarta rengöringsknep, bland annat ett mirkakelmedel du kan blanda ihop själv med saker ur skafferiet! Här delar även snickar-Björn med sig av smarta kökstips för dig som planerar att renovera köket. Vi bjuder också på inspirationstips om du är sugen på att höstfixa övriga rum, speciellt om du har en liten budget. Missa inte heller våra tävlingar där du kan vinna en praktisk robotdammsugare och fina badrumsprodukter. Trevlig läsning!

Vi i Viilla nr 5 2021

2021-04

Vi i Viilla nr 4 2021

I nummer fyra möter vi Ernst som ger oss sina bästa hösttips som sätter guldkant på vardagen! Vi går igenom otrevliga husdofter (och hur du åtgärdar!) och tipsar om snygga entrédörrar. Nu är det också en perfekt säsong för att odla vissa saker och vår trädgårdsmästare delar med sig av härliga tips – som att plantera vitlök och så vintersallat! Vi delar även med oss av smarta ekonomitips, det går att spara tusenlappar på elen! Till sist får du inte missa våra tävlingar! Ta chansen och tävla om en praktisk lövblås värde 6079 kr och fina tapeter värde 5000 kr! 

2021-03

Vi i Villa nr 3 2021

I nummer tre får vi träffa kocken Tareq Taylor som tipsar om sommarens godaste grillmat, kryddan som passar till allt och bästa knepen för grillfesten. Få reda på hur ofta du egentligen ska byta dina sängkläder och kolla om solpaneler passar just ditt hus. Du får även vår trädgårdsmästares bästa tips för att odla i låda samt en guide till hur mycket dina gamla leksaker är värda. Slutligen får du inte missa våra tävlingar med väldigt fina priser – vad sägs om en grill från Weber värde 15 000kr, presentkort på Plantagen, böcker av Tareq Taylor och bokpaket med böcker av inredningsgurun Marie Kondo!

2021-02

Vi i Villa nr 2 2021

I nummer två får vi besöka trädgårdsmästare Victoria Skoglunds fantastiska trädgård och ta del av mängder med bra råd! Lär dig hur du blir av med mossan med fem effektiva knep och spara pengar med våra 33 spartips! Du får även snickar-Björns hjälp för att lyckas med populära sommarbyggen samt inspiration till sommarens härliga poolhäng. Slutligen är tidningen full med riktigt bra tävlingar – exempelvis kan du vinna badrumsmöbler för 30 000 kronor och en lyxig pool värde 59 900 kronor. Mycket nöje!

2021-01

Vi i Villa nr 1 2021

I nummer ett får du följa med hem till Sofia Rågenklint som berättar om nya villan, bonusfamiljen och att plötsligt inte orka mer. Inspireras av sju härliga trädgårdsdrömmar som dessutom är lätta att förverkliga. Du får också veta vilka gamla prylar du absolut inte ska slänga samt hur du upptäcker den skadliga hussvampen i tid. Dessutom – 7 attefallshus att älska och en törstsläckande kryssvinst. Slutligen får du inte missa chansen att vinna däck från Goodyear till ett värde av 10 000 kronor samt ett presentkort på Clas Ohlson på 5 000 kronor!

2020-10

Vi i Villa nr 8 2020

I nummer åtta träffar vi Tina Nordström som ger tips på 3 snabba vardagsmåltider. Låt dig inspireras av 4 stekheta kök och lär dig hur du får ett vilsamt sovrum. Du får även veta hur du bygger en vedbärare och Snickar-Björn ger råd inför att lägga in golvvärme. Dessutom tipsar vi om rätt hund för dig och hur du lyckas med trendväxten palettblad. Till sist får du inte missa tävlingen om ett badrum för 40 000 kronor! Trevlig läsning!

Vi i Villa nr 7 2020

2020-09

I nummer sju träffar vi Peter Jihde som berättar om det ordningsamma familjelivet i villan och hur diabetesen förändrade hans liv. Trädgårdsmästaren ger tips på 10 magiska tulpaner att sätta nu och vi får veta hur man skapar mer plats i garaget. Du får även tips på var pengarna läcker ut och hur du sätter stopp för det, samt lära dig hur du stylar ditt hem som proffsen. Dessutom svarar experterna på läsarnas frågor. Slutligen har du chansen att vinna en robotdammsugare värd 7 999 kronor! 

Vi i Villa nr 6 2020

2020-08

I nummer sex får du följa med hem till Martina Haag som bjuder på kökstips och berättar om rollen i nya stjärnspäckade filmen. Du får även reda på vilka som är svenskens drömhus och tårtdrottningen Johanna Viberg lär dig hur du fixar wow-faktorn på bakverken. Dessutom får du veta hur du fixar en kompost för hushållsavfall. Slutligen kan du vinna ett nytt kök värt 45 000 kronor! 

Vi i Villa nr 5 2020

2020-06

I nummer fem möter vi Viveca Sten som berättar om livet i skärgårdsidyllen och arbetet med succédeckarna om Sandhamn, Snickar-Björn tipsar om hur du enkelt kan bygga snygga växtstöd till trädgården och experterna berättar hur pooldrömmen kan bli verklighet. Du får även ett recept på Leila Lindholms fräscha brysselkål samt tips på hur du gör ett myggfönster. Till sist får du inte missa chansen att tävla om en pool värde 59 900 kronor!

Vi i Villa nr 4 2020

2020-05

Trädgårdsspecial! Äntligen börjar sommaren närma sig. I nummer fyra träffar vi Ernst Kirchsteiger som berättar om sin trädgård och vilka grönsaker som är godast att tillaga. Snickar-Björn guidar oss genom en badrumsrenovering och chefredaktör Marit tipsar om en budgetvänlig trädgård. Dessutom kan du tävla om en Weber-grill och om prylar från Plantagen! 

Vi i Villa nr 3 2020 

2020-04 

I nummer tre möter vi Pernilla Månsson Colt som berättar om misstag och grönskans helande kraft, Snickar-Björn ger bra råd om hur du gör en fin uteplats med marksten och experten tipsar om hur du slipper fästingar i trädgården. Du får även tio smarta husmorsknep för att städa miljösnällt och tips på åtta perenner som både är lättskötta och vackra. Slutligen får du inte missa tävlingen där du kan vinna växter och prylar från Plantagen för 5 000 kronor! 

Vi i Villa nr 2 2020 

2020-03 

Och så äntligen blev det vår! I nummer två möter vi Maria Montazami som berättar om sitt lyxiga & härliga liv i Kalifornien, vi pratar solpaneler med experten och Snickar-Björn visar hur du bygger en altan! Påsken är runt hörnet så här bjuds det också på smarriga påskrecept och tips på hur du färgar dina ägg miljövänligt. Glöm inte heller att göra vårt roliga test ”Är du en äkta medelsvensson?”! Till sist så får du inte missa chansen att tävla om sommardäck värde 6000-8000 kr, samt ett presentkort från Clas Ohlson värde 5000 kr! 

Vi i Villa nr 1 2020

2020-02

Årets första nummer är äntligen här. Här möter vi bland annat kocken Paul Svensson som får oss att se på matrester med hungriga ögon! Vi kikar på årets trädgårdstrender (guldvatten är på väg in!) och tipsar om konsten att delegera hushållsarbetet och få det mer jämställt där hemma. Här svarar även experterna på läsarfrågor om uppdelning av hus vid skilsmässa och miljösnälla knep mot ogräs. Dessutom varnar ekonomiexperten om de 6 vanligaste fällorna vid huslån. Till sist får du inte glömma bort att tävla om chansen att vinna en robotdammsugare, värde 7 999 kr!

Vi i Villa nr 9 2019

2019-11

Julen är äntligen här! I nummer 9 träffar vi Carola och pratar familjeliv och ensamma jular. Snickar-Björn tipsar om tre säkerhetsprylar du måste ha i hemmet, vi reder ut vad försäkringen inte täcker samt bjuder på ett härligt recept på rulltårta med saffran! Vi tipsar även om hur du lyckas med julblommorna och hur du sover bättre om natten för dig som lider av sömnproblem. Missa inte heller vår stora julkalender där du kan vinna massor av fina priser!

Vi i Villa nr 8 2019

2019-10

I nummer 8 träffar vi Jon Henrik och pratar om livet på fjällen, tipsar om hur du renoverar köket billigt och svarar på sju vanliga frågor om värmepumpar. Dessutom får du fler härliga höstrecept, tapet- och badrumsinspiration! Missa inte heller expertens svar på läsarfrågor om snuskiga disktrasor, stopp i handfatet och hur man bäst sköter trägolvet. I nummer åtta kan du också vinna tapeter värde 5000 kr!

Vi i Villa nr 7 2019

2019-09

I nummer sju träffar vi Björn Ranelid och pratar sommarhus och barnbarn! Vi möter även tre familjer som berättar om livet med husdjur, delar med oss av 25 idéer för ordning & reda samt tipsar om hur du förbereder trädgården inför vintervilan! Dessutom svarar experterna på frågor om fiber, spabad och mögliga dahliaknölar. Missa inte heller att tävla om prylar från Clas Ohlson, värde 4500 kr! 

Vi i Villa nr 6 2019

2019-06

Nu är hösten här! I nummer sex träffar vi Laila Bagge och pratar husliv, tonårssonen Liam och varannan vecka-livet. Vi delar med oss av 10 skördetips och ett recept på smaskig lax med äppelsalsa. Dessutom visar Snickar-Björn hur du isolerar vinden och våra experter svarar på läsarfrågor om bygglov, grannar som för oväsen och insekter som äter på huset. Missa inte heller vår stora tävling där du har chansen att vinna ett utekök värde 45 000 kr!

Vi i Villa nr 5 2019

2019-05

Äntligen är sommaren här! I nummer fem möter vi Ernst Kirchsteiger som berättar om nya sommarhuset och delar med sig av smarriga grillrecept. Vi möter även tre familjer som skaffat pool och berättar hur det gått, samt bjuder på ett recept på fantastisk cheesecake gjord på pelargon. Dessuom svarar våra experter på frågor om mördarsniglar, bygglov och hur man barnsäkrar hemmet. Missa inte heller vår tävling där du har chansen att vinna en robotgräsklippare värd ca 11 990 kr!

Vi i Villa nr 4 2019

2019-04

Äntligen sommar och trädgårdsdags! I nummer fyra möter vi Leila Lindholm och pratar trädgård och festfix. Här får du även läsa om urspårade grannfejder, våra bästa pelargontips och hur det kan vara att semestra i husbil. Dessutom visar vi hur du gör en egen kryddträdgård och Snickar-Björn delar med sig av en guide till hur man bygger ett eget utekök. Missa inte heller våra tävlingar där du bland annat kan vinna ett utekök med grill, värde 7 958 kr!

Vi i Villa nr 3 2019

2019-03

I nummer tre träffar vi Agneta Sjödin och pratar husdrömmar och livskriser, visar upp 15 otippade retroprylar som du absolut inte ska slänga och bjuder på nyttigt smoothie-recept. Här får du även läsa vår stora poolguide och våra bästa tips för din uteplats. Dessutom visar Snickar-Björn hur man bygger en odlingslåda, vi bjuder på en rolig frågesport om hus och verktyg och våra experter svarar på läsarfrågor gällande radon, påskliljor och hur man oljar in diskbänken. Missa inte heller vår stora pooltävling där du har chansen att vinna en pool värde 59 000 kr!

Vi i Villa nr 2 2019

2019-02

Äntligen vår! Det firar vi med härliga altantips och växthusmys! I nummer två möter vi även Edward Blom som pratar husliv och renovering. Dessutom varnar extjuven oss om hur tjuven bryter sig in i påsk, vi tipsar om blommiga tapeter, bjuder på en guide till hur du dränerar grunden och pratar asiatisk matlagning med kocken Jennie Walldén. Missa inte heller påskens bästa tips i form av recept och pyssel!

Vi i Villa nr 1 2019

2019-01

I vårt första nummer för året möter vi Anders Bagge och pratar hund och villa, vi lär oss proffsens bästa knep för att putsa fönster och tar reda på vilka säljartabbar man ska undvika när det är dags att sälja huset. Missa inte heller smarta tulpantips, mysigt vinterpyssel samt vår hussnickare Björn Christiernssons guide till hur du bygger snygga kökshyllor. Dessutom bjuder vi på recept, tar del av läsarnas fyndiga idéer och låter våra experter svarar på läsarfrågor om luftvärmepump, trägolv i badrummet och bygglov till attefallshuset!

Vi i Villa nr 10 2018

2018-11-27

Julen är här! I nummer 10 går vi genom allt som behöver fixas i huset innan kylan slår till. Vi besöker Linda Lindorff i hennes villa, och självklart frågar vi Ernst Kirschsteiger hur han förhöjer julbordet! December är lika med vinstkavalkad: vi har vinster i alla former i vår julkalender – och självklart tipsar vi om fina julklappar för husägaren – bara att klicka hem på nätet. Och våra experter svarar på frågor om allt från husbränder till immiga fönster och räntor!

Vi i Villa nr 9 2018

2018-10-05

Vi är nu mitt i hösten – och för att pigga upp oss bjöd vi hem oss till dansprofilen Tony Irvings radhus. Visste du att han dansar vänster i köket? Och du som vill göra lite nytt i det egna köket – läs om nästa års kökstrender (tänka sig, furun är tillbaka). Läs också om hur du vinner över skadedjuren – för ja, nu vill möss och råttor in. Vi firar Halloween och gör dig beredd på bus & godis-barnen. Möt också Emma Wiklund, som berättar om sina husbestyr. Vi äter lyxiga höstprimörer på plåt och skålar italienskt. Vi har också guiden för dig som vill fixa till ditt badrum – från stort och nytt, till lite mer ordning. För vem har inte badrumsdrömmar?

Vi i Villa nr 8 2018

2018-09-11

Oktober är höstens kanske mysigaste månad med tända ljus och lugn – samtidigt som det fortfarande är skönt att vara utomhus! Vad sägs om att kunna bada varmt ute året om? Vår hussnickare Björn lär dig allt om spa-bad, vi höstfixar i trädgården, målar om de där gamla tapeterna som inte längre gör sitt jobb och bygger en ny trappa. Vi får också möta tv-paret Kalle och Brita Zackari, som delar sitt liv mellan radhuset och torpet. ”Jag tänker ofta: Hur svårt kan det vara?”, säger Brita, som tar nya motorsågskörkort på löpande band. Vi bjuder på barnrumstips och pratar också med populära Sven Melander– visste ni att han är byggnadsingenjör från början? Vi sparar också energi på smarta sätt och reder ut vad du gör när du får stopp i avloppet. Välkommen, sköna oktober!

Vi i Villa nr 7 2018

2018-08-06

Hösten närmar sig – vi har tipsen du behöver för att förlänga sommaren! Vad sägs om härliga trädgårdsprojekt, vackra pergolor och avkoppling utan att vara uppkopplad? Du får expertsvar på hur du kontrollerar din inomhusluft, hur treglasfönster och UV-värde fungerar, samt hur du får koll på din el. Vi bjuder dessutom på snygg förvaring, träffar Anders Ekborg som visar sina fantastiska uppfinningar i hemmet, och pratar husliv med influencern Frida Fahrman!

Vi i Villa nr 6 2018

2018-06-15

Sommaren är här på allvar! I nummer sex hjälper vi dig att maxa livet på verandan med bland annat experttips för den som ska bygga altan, fina prylar till poolen och inspiration i form av läsarnas egna utekök. Vi hälsar på hemma hos programledaren Rickard Olsson och tar pulsen på Sanna Nielsens liv på 55 kvadrat. Dessutom tipsar vi om nya garageportar, trappbygge och pooler i budget-, mellan- och lyxklass!

Vi i Villa nr 5 2018

2018-05-25

Sommaren är här och det firar vi genom att grilla hemma hos stjärnkocken Niklas Ekstedt! Våra experter tipsar bland annat om hur du lyckas med växthuset, får stopp på hussvampen och ansöker om bygglov. Missa inte heller smarta tips mot fästingar, roliga pyssel med tapeter, samt vårt stora test av hemlarm. Dessutom bjuder vi på en guide till det perfekta utedasset, goda recept, och pratar villaliv med Mat-Tina!

Vi i Villa nr 4 2018

2018-04-28

Äntligen trädgårdssäsong! I nummer fyra guidar vår trädgårdsexpert Susanna Rosén oss rätt bland årets grönaste trender. Dessutom lär vi oss att bygga en drivbänk och vad man ska tänka på när man beskär träd. Vi hälsar på hos författaren Josefine Sundström och får experthjälp med att lägga marksten, bygga bastu och få koll på rut och rot. Missa inte heller allt du behöver veta inför poolbygget!

Vi i Villa nr 3 2018

2018-03-24

I nummer tre gör vi hembesök hos vår hussnickare Björn Christiernsson, spanar in läsarnas vackra uterum och tar reda på varför Sofia Wistam har en stor haj hängande i taket. Dessutom berättar en av våra experter hur man byter fönster och dörr på egen hand, medan en annan lär oss allt om takskötsel. Missa heller inte vårt miljöquiz, de hetaste fasadtrenderna just nu enligt arkitekterna, samt Susanna Roséns trädgårdstips för budget-, klassisk och proffsnivå!

Vi i Villa nr 2 2018

2018-02-17

I nummer två bjuder vi på en stor politikspecial inför höstens riksdagsval – partiledarna svarar på hur våra villaliv blir om de får bestämma. Vi pratar hus och karriär med Dogge Doggelito, spanar in tre läsares fantastiska växthus, och tar reda på hur man med enkla knep ger sitt kök ett ansiktslyft. Dessutom reder våra experter ut frågor som till exempel varför man bör skriva samboavtal, hur man fixar en rinnande toalett, och varför kylan kan vara farlig för våra hundar!


Vi i Villa nr 1 2018
2018-01-30
I årets första nummer får du full koll på huruvida din golvbrunn är rätt monterad eller ej, vad du ska göra om du misstänker att du bor i ett radonhus, samt hur du tar hand om ditt tak på bästa sätt (och hur du ska gå till väga när det är dags att byta). Retorikexperten Elaine Eksvärd avslöjar superknepet för hur du får din partner att städa mer i hemmet, och Jan Guillou ger oss en rundvandring runt sina ägor i Flybo. Dessutom tar vi bland annat reda på hur man maximerar längden på sina snittblommor, och hur man gör med sitt hus vid en skilsmässa. 
Vi i Villa nr 10 2017
2017-11-28
I årets fullspäckade julnummer hittar du bland annat gör det själv-pyssel, tips på var du kan nätshoppa de bästa klapparna, och en guide över hur du tar hand om din julblommor. Vi träffar även Gry Forssell som visar upp sin villa och berättar om hur hon och hennes familj firar den 24 december. Dessutom bjuder vi på en kaminspecial med utvalda favoriter, och frågar våra experter om målning, solcellsbidrag och billiga utlandsresor kring högtider. Missa inte heller vår intervju med Brolle som avslöjar vilket som är det största djuret han har uppstoppat hemma, och vad han gör i huset när ingen ser.
Vi i Villa nr 9 2017
2017-10-24
I nummer nio bjuder vi på intelligenta prylar för det smarta hemmet (vad sägs om en självtändande lampa och ett appstyrt hemlarm?), tar reda på hur man på bästa sätt ljussätter fasad och trädgård, samt bygger en självstängande grind. Missa inte heller vårt möte med legendaren Sven-Bertil Taube som berättar om sin uppväxt, hemmet i London samt nya hyllningen till sin fars låtskatt. Dessutom tar vi pulsen på Martin Stenmarcks liv i radhus, pratar säkerhet med en före detta inbrottsstjuv, och tar reda på de senaste trenderna för köket!
Vi i Villa nr 8 2017
2017-09-26
I vår energispecial jämför vi olika uppvärmningsmetoder, tar reda på hur solenergi fungerar och ställer frågor till en energiexpert. Vi får dessutom en spännande rundtur hemma hos deckardrottningen Mari Jungstedt, pratar husliv med Christer Björkman och visar hur man på bästa sätt färgkombinerar sitt hus med växter. Missa inte heller våra höstiga inredningsfavoriter, och expertens tips på hur du ska beskära dina äppelträd!  
Vi i Villa nr 7 2017
2017-08-22
I nummer sju hälsar vi på hos Björn Ranelid i Kivik, som ger oss trädgårdstips och avslöjar hur många böcker han har (han skulle kunna öppna ett eget bibliotek). Dessutom hittar du expertsvar på hur du bland annat anlitar en hantverkare, bygger ut villan och tvättar huset. Missa inte heller tipsen om nyckelfärdiga hus, och vårt test av kompressorer!
Vi i Villa nr 6 2017
2017-06-13
Ett fullspäckat sommarnummer med gör det själv-guider för hur du snickrar ihop en lekstuga och bygger en uteplats på murad grund. Vi är hemma hos målarproffset Johnnie Krigström som berättar om hur han jämnade sin tomt med marken, samt ger oss sina bästa målartips. Dessutom får du expertsvar på hur du byter innerdörrar, fixar kylan med värmepump, och hur du kan tänka om du vill bli med carport.
Vi i Villa nr 5 2017
 2017-05-23
Stor fixa själv-special för sommaren! Bygg en bod, en vacker trädgårdsgunga, en picknickbänk till barnen och få mängder med smarta trädgårdstips. Vi kikar även hem till författaren Camilla Läckberg, som berättar allt om sitt husliv. Missa heller inte vår nya medlemsklubb!
Vi i Villa nr 4 2017
2017-04-25
Äntligen trädgårdssäsong! Läs allt om att odla i växthus, bygga pool, bygga en smart redskapsbod, möblera attefallshuset och mycket mer! Kanske funderar du på att hyra ut huset under semestern? Vi har alla tips! Missa heller inte när vi hälsar på hemma hos Linda Bengtzing för att prata husliv.
Vi i Villa nr 4 2017
2017-04-25
Äntligen trädgårdssäsong! Läs allt om att odla i växthus, bygga pool, bygga en smart redskapsbod, möblera attefallshuset och mycket mer! Kanske funderar du på att hyra ut huset under semestern? Vi har alla tips! Missa heller inte när vi hälsar på hemma hos Linda Bengtzing för att prata husliv.
Vi i Villa nr 3 2017
2017-03-21
Uteplatsspecial med material, möbler, läsartips och Björn Christiernssons trallguide! Vi besöker trädgårdsmästaren Victoria Skoglund som berättar om sin köksträdgård och ger oss sina bästa vårplanteringstips. Dessutom pratar vi villaliv med Petter Alexis Askergren, testar hem- och villalarm, och får expertsvar på frågor om dörrar och golvbrunnar
Vi i Villa nr 2 2017
2017-02-21
Färg- och tapetspecial med läsartips, utvalda favoriter och expertskola! Carolina Gynning visar sitt hippiehus och Plura berättar om renoveringen av sitt sommartorp (som han numera bor i). Missa inte heller Björn Christiernssons tips för hur du bygger en snygg bastu, expertsvaren på allt du behöver veta om bergvärme, allergifällor i hemmet och läsarnas nya kök!  
Vi i Villa nr 1 2017
2017-01-24
Stor budgetspecial! Vi ger dig allt du behöver veta för ditt husliv 2017 – nya skatteregler, avdrag, RUT & ROT och mycket mer. Missa inte läsarnas tips för att få villabudgeten att gå ihop, eller experternas bästa råd. Läs även våra många tips kring förvaring, redaktionens test av snöskyfflar och inte minst omslagsintervjun där vi kikar hem till Paolo Roberto! 
Vi i Villa nr 10/2016 
2016-11-22
Stor vinterspecial! Vi i Villa hälsar på artisten och husägaren Carola Häggkvist och bjuder på mängder av julinspiration: från utebelysning till att bygga en ljusgran, binda kransar och fina julpyntet. Missa heller inte Björn Christiernssons tips för att isolera hemmet, expertknepen för att säkra ditt hus, snöskottning, stor guide för smarta hemmet och test av batteridrivna cirkelsågar. 
Vi i Villa nr 9/2016
2016-10-18
Premiär för ”Nya Vi i Villa”! Vår stora kök- och badrumsspecial: få smart kakelskola, kakelinspiration, tips för dig som ska renovera badrummet, planera kök och mycket mer. Här får du också expertens råd för att lyckas med krukväxterna, allt om senaste tätskiktstestet och stor tv-guide – vilken tv är bäst i test? Missa heller inte omslagsintervjun, där Vi i Villa hälsat på hemma hos Ann Söderlund. Trevlig höstläsning!
Vi i Villa nr 8/2016
2016-09-20
Stor energispecial! Läs våra stora guide om bästa uppvärmningslösningen för ditt hus – från värmepump till pelletspanna. Experten ger dig bästa tipsen för att byta fönster, samt råd och inspiration för dig som ska byta ytterdörr. För dig som drömmer om ett hemmaspa finns också 28 fina prylar och tips. Som alltid får du också experternas svar på läsarfrågor om allt från trädgård till att isolera huset till grannproblem. Trevlig septemberläsning!
Vi i Villa nr 7/2016
2016-08-23
Fixa förvaringen och få inspiration till höstens inredning! I vårt augustinummer hälsar vi på hemma hos tapetdesignern Hanna Wendelbo-Hansson, som avslöjar knepen för att hitta rätt tapet. Förvaringsdrottningen bjuder på sina bästa tips för ordning och reda i hemmets alla rum, vi väljer ut förvaringsprylar för alla plånböcker och spanar på framtidens spännande inredningstrender. Dessutom: Vi i Villa fyller 60 år, så funkar en dolda fel-försäkring, svampexpertens kantarelltips, Snickar-Björns smarta altanverktyg, fladdermus-safari i Skåne och läsarnas bästa hemmaprojekt.
Vi i Villa nr 6/2016
2016-06-14
Stor sommarspecial med allt för säsongens succéprojekt! Kika in hemma hos Snickar-Björn och få hans instruktion för att bygga ett vändbart utebord. Läs allt om sommarens bästa odlingstips, hur du bygger en fin trädkoja, smart grillbänk och hur du inreder uteköket. Missa inte heller vår intervju med deckardrottningen Sofie Sarenbrant, samt läsarnas berättelser om hemsökta hus.    
Vi i Villa nr 5/2016
2016-05-23
Mängder med härliga trädgårdstips inför sommaren! Läs vår stora rosguide, få tips för att besegra ogräset, inspiration och idéer för att bygga allt från trädkoja till ljusbrunn. Här finns även experternas tips för att bli av med sommarplågor som mygg, getingar och fästingar, samt godaste rabarber-recepten och grilltips från Paul Svensson.
Vi i Villa nr 4/2016
2016-04-26
Vår stora poolspecial! Läs allt om hur du bygger pool, få experternas pooltips och lär dig allt om bygglov och säkerhet kring poolen. Vi har även gjort en djupdykning kring fiberkabel och allt du behöver veta om du ska dra in fiber till ditt hus, samt ger dig härliga trädgårdstips för vårens planteringar. Missa heller inte vår stora intervju med Måns Zelmerlöw, som berättar om livet i fiskarstuga. 
Vi i Villa nr 3/2016
2016-03-22
Våren är här och det är dags att kicka igång utesäsongen! Vi har hälsat på hemma hos Malin Nuhma som har byggt ett växthus mitt i stan och du får instruktionerna till hur du kan bygga ett eget. I vår stora fönsterspecial får du alla tips du behöver till fönsterbytet och vi visar inspirerande fönster från er läsare. Vi avslöjar vilken hund som vunnit tävlingen ”Sveriges finaste villavovve” och gratulerar Ingvar Kamprad på sin 90-årsdag. Du får även massor av experttips till badrummet och trädgården.
Vi i Villa nr 2/2016
2016-02-23
Vi i Villas tapet- och färgspecial där du hittar allt från en stor målarguide (vad blir bäst: pensel, roller eller färgspruta?), trendspaning kring årets finaste tapeter samt 39 tips för att förnya köket. Stort bänkskivetest, Snickar-Björns bästa gipstips och mycket mer. 
Vi i Villa nr 1/2016
2016-01-26
Ekonomispecial med allt om hur du blir en ekonomisk vinnare 2016: tips kring amorteringar, räntor, RUT & ROT. Du får även 57 inredningstips, från badrum till stor textilspecial. Läs även vår artikel om vedeldning – är det mysigt eller hälsofarligt?
Vi i Villa Vinterspecial 2015
2015-11-24
I Vi i Villas vinterspecial får du allt du behöver inför julen – idéer till hur du slår in personliga paket, massor av smarriga recept på julgodis och hur du snabbt kan adventspynta hemma till liten peng. Vi har pratat med en granexpert som ger dig alla knepen du behöver för att julgranen inte ska barra och vår trädgårdsexpert tipsar om hur växterna överlever vintern på bästa sätt. Du får koll på de hetaste tekniktrenderna till villan och Mia Parnevik berättar hur hon firar jul med över 100 gäster i villan i Florida.
Vi i Villa nr 8/2015
2015-10-13
I vårt stora köksnummer hittar du trendiga köksstilar, renoveringstips och snygga nyckelköp. Hitta smart förvaring till badrummet och inspireras av läsarnas egna idéer. Läs också experternas tips om radon, fuktskador och vilka ludna larver som ger klåda. Vi hälsar på hos Peter som byggt ett eget energisystem av gamla bilbatterier och solpaneler. Missa inte det dramatiska reportaget om Karin och Anders som drabbades av det vi villaägare fruktar mest – översvämning inomhus. 
Vi i Villa nr 7/2015
2015-09-15
Det här är vårt stora energi- och värmenummer med extra många expertsvar och tips om allt som har med husets uppvärmning att göra. Här hittar du också skorstensfria kaminer, 7 badrumsfix du klarar själv, recept på en supergod äppelkaka och en mattguide för alla rum. Dessutom hälsar vi på i den gamla byskolan som blev småbarnsfamiljens nya drömhem, testar högtryckstvättar och bygger en glasskiosk till barnen.
Vi i Villa nr 6/2015
2015-08-18
Ge ditt hem ett lyft! Här får du massor av tips: bygga nytt kök, hitta rätt soffa, fräscha upp med färg och tapeter, smart hallförvaring med mera. Du får även sensommarens härligaste sylta- och saftarecept, mäklarens bästa tips, reportage om att ha höns hemma och expertfrågor om bl a bergvärme, mossa och trädbeskärning.
Vi i Villa sommarspecial 2015
2015-06-30
Sommarspecial 2015. Här hittar du allt för en riktig supersommar – från sommarens stora målarguide för fasad, staket, altan, fönster och utemöbler till allt du behöver veta om ROT, biodling, bästa metoderna mot mördarsniglar och mycket mer. Läs också om att göra egen glass, fixa loppisfynden samt allt för kolonilotten.
Vi i Villa nr 5/2015
2015-06-09
Sommarens roligaste fixarguide – checklista för huset, gör det själv-projekt, proffsknep, ”Snickar-Björns” snygga altanbord och läsarnas bästa projekt. I detta nummer lär du dig också lyckas med pelargoner och rosor, kommer igång med att odla ätbart och besöker en fantastisk kryddträdgård på Öland. Dessutom får du 110 idéer för din egen trädgård – och en öppenhjärtig intervju med tv-profilen Mia Parnevik.
Vi i Villa nr 4/2015
2015-05-12
Stor poolspecial – läs vår poolskola kring allt du behöver veta när du ska bygga pool. Här hittar du också allt det senaste om ROT och RUT, samt tips på hur du lyckas med odlingen i den växtzon där du bor. Mästerkocken och grillproffset Christian Hellberg delar med sig av sina bästa tips för hur du går från nybörjare till grillmästare – plus mängder med trädgårdstips och instruktion för hur du kan bygga ett fint utekök.
Vi i Villa nr 3/2015
2015-04-14
Vår stora uterumsspecial! Läs allt om att bygga uterum, från bygglov till inredning, och få mängder med råd från experterna. I detta nummer får du också 35 härliga trädgårdstips. Läs om hur du som rabatt-rookie kommer igång med trädgården, hur du kan odla smart på liten yta och mycket mer. Missa heller inte vår intervju med Ingemar Stenmark, som berättar om sitt liv i villa, samt få köksinspiration från köken vi älskar just nu. 
Vi i Villa nr 2/2015
2015-03-17
Sätt färg på köket! Vi besöker tv-kocken Lisa Lemke hemma i hennes lantliga kök och bjuder på tips för att fixa lantstilen hemma. Missa inte heller vår badrumsspecial med kakelnyheter, drömstilar, proffstips och verktyg. Låt dig inspireras av vårens trendtapeter och lär dig att tapetsera rätt med vår stora tapetskola. Dessutom allt om att bygga bastu!
Vi i Villa nr 1/2015
2015-02-17
Årets första Vi i Villa –fullspäckad med årets nya heta inredningstrender, fyndtips på webben, chockresultatet: 17 av 20 tätskikt läcker, stor ekonomispecial för dig som bor i villa – allt om räntor, amorteringskrav och smarta expertråd. Lär dig också allt om att laga golv och möt vår nya bygg- och fixarprofil: Björn Christiernsson!
Vi i Villa nr 9/2014
2014-11-25
Vinterspecial med mängder av julinspiration för dig som bor i villa: checklista på hur du säkrar taket i vinter, guide till att hitta bästa badtunnan, test över årets bästa platt-tv, tips för dig som ska köpa kamin samt 53 roliga tips du kan fixa själv i jul – från kransar till dukning och julgodis.
Vi i Villa nr 8/2014
2014-10-14
Kök- och badrumsspecial: Så fixar du ditt drömkök, badrumstrender, renoveringstips för badrummet och mycket mer. Vi reder också ut hur din boendekostnad kan komma att påverkas av nya amorteringskrav samt tipsar om hur du kan värma upp ditt uterum.
Vi i Villa nr 7/2014
2014-09-16
Äntligen dags att börja höstmysa! Här är ett fullspäckat nummer med allt du behöver just nu: höstfix i trädgården, härliga äppelrecept samt en stor energi- och uppvärmningsspecial!
Vi i Villa nr 6/2014
2014-08-19
Dags för nystart hemma: I nya numret får du förvaringsspecial – rum för rum, höstens hetaste inredningstrender, trädgårdstips för augusti, och så räddar du fasaden. 
Vi i Villa nr 5/2014
2014-06-10
Stort bygg- och fixanummer inför sommaren: Fixa utedusch i trädgården, läs allt om de nya byggreglerna,19 tips för en myggfri sommar och lär dig gjuta i betong.
Vi i Villa nr 4/2014
2014-05-13
Det senaste numret av Vi i Villa handlar om hur du får ett skönare uteliv: Skapa ett uterum med sten, bygg ett utekök, snickra egna grönsakslådor och få alla de bästa tipsen om pool.
Vi i Villa nr 3/2014
2014-04-15
I senaste numret har vi trädgårdsbonanza! Lär dig planterar i svåra lägen, fixa den grönaste gräsmattan, bygg en spaljé och läs det senaste om nya byggreglerna.
Vi i Villa nr 2/2014
2014-03-18
I det nya uppfräschade numret av Vi i Villa skriver vi om hur du kan trolla med tapet och färg, hitta din nya köksstil, 97 smarta bygg & fixa- tips och mycket mer!
Vi i Villa nr 1/2014
2014-02-19
Årets första nummer av Vi i Villa är här! Du får massor av ekonomitips, fina idéer till badrummet och du kan läsa om vem som vann tävlingen ”Sveriges fulaste kök”.
Vi i Villa nr 10/2013
2013-11-05
I sista numret för i år skriver vi om tekniken hemma i villan, och hur du får bästa trådlösa uppkopplingen. Vi guidar dig bland badtunnor och testar sticksågar. 
Vi i Villa nr 9/2013
2013-10-08
I oktober är det köket som gäller i Vi i villa. Läs om de nya inredningarna, de läckraste köksprylarna och kockarnas bästa råd. I det här numret får du också lära dig bygga en bänk till hallen, och så testar vi kompostkvarnar.
Vi i Villa nr 8/2013
2013-09-17
Det här numret handlar om energiförbrukningen i ditt hus. Hur du värmer dig i vinter, och om du ska göra det med pellets, värmepump eller kanske solvärme. Vad är dyrt och vad är krångligt? Vi testar färgsprutor och tipsar om hur man kan belysa sin trädgård. Och så får du lära dig bygga ett vedskjul!
Vi i Villa nr 7/2013
2013-08-20
Rusta ditt hus! Läs om hur du skaffar dig en underhållsfri fasad, om taken som ger ditt hus energi och få 13 smarta tips inför fönsterbytet. 
Vi i Villa nr 6/2013
2013-06-04
Snygga upp med sten! Du lär dig skapa kontraster i trädgården, och hur du gör för att få din sten som ny. Vi testar gräsklippare och du får lära dig bygga en praktisk bänk till sommarens fester. Ska du bygga gästhus, växthus verktygsbod? Här är allt du ska tänka på med nya friggeboden.
Vi i Villa nr 5/2013
2013-05-07
Det här numret handlar om uterum. Du får tips på hur du får till ditt uterum skönare! Vi testar vattenpass, och så får du lära dig bygga en vacker väggspaljé! Och som vanligt ger våra experter svar på utvalda frågor från er läsare.
Vi i Villa nr 4/2013
2013-04-16
Det handlar om trädgården! Tips om små vårprojekt som gör stor skillnad, de bästa redskapen och hur du får in vatten i trädgården med fontän, fågelbad eller damm. Vi testar sekatörer och visar hur du bygger ditt eget odlingsskåp.
Vi i Villa nr 3/2013
2013-03-26
Sätt färg på badet – prylarna, färgerna och och den rätta känslan. Dessutom testar vi fogsvansar och går igenom det du behöver tänka på när du bygger bastu.
Vi i Villa nr 2/2013
2013-03-05
Husets hjärta! Köket och matlagningen står i fokus. Så får du till det lantligt rustika, och här är köksnyheterna 2013. Vi testar blandare och tvingar och spanar in de senaste garageportstrenderna.
Vi i Villa nr 1/2013
2013-02-05
Få det fräscht inomhus! Vi tipsar om vårens härliga tapetnyheter, bästa målarverktygen och hur du kan vardagslyxa med vårlökar. Du kan även se vem som har Sveriges fulaste badrum och få tips från vår nya ekonomiexpert Patrick Grimlund. Det och mycket mer!
Vi i Villa nr 12/2012
Vi i Villa nr 11/2012
Vi i Villa nr 10/2012
Vi i Villa nr 9/2012
Vi i Villa nr 8/2012
Vi i Villa nr 7/2012
Vi i Villa nr 6/2012
Vi i Villa nr 5/2012
Vi i Villa nr 4/2012
Vi i Villa nr 3/2012
Vi i Villa nr 2/2012
Vi i Villa nr 1/2012
Vi i Villa nr 10/2011
Vi i Villa nr 9/2011
Vi i Villa nr 8/2011
Vi i Villa nr 7/2011
Vi i Villa nr 6/2011
Vi i Villa nr 5/2011
Vi i Villa nr 4/2011
Vi i Villa nr 3/2011
Vi i Villa nr 2/2011
Vi i Villa nr 1/2011
Vi i Villa nr 10/2010
Vi i Villa nr 9/2010
Vi i Villa nr 8/2010
Vi i Villa nr 7/2010
Vi i Villa nr 6/2010
Vi i Villa nr 5/2010
(Vi i Villa nr 4 2010 saknas i digital form.)
Vi i Villa nr 3/2010
Vi i Villa nr 2/2010
Vi i Villa nr 1/2010