Möbler

Möbler inomhus och utomhus

Möbler är något som du kan handla både online och i butik. Här får du inspiration för dina nuvarande och dina framtida möbelval.  Vi har samlat massvis av tips och råd – allt från att köpa miljövänliga möbler, information om hur du bygger dina egna möbler, till smart och snygg inredningsinspiration.

Läs mer

Förnya dina gamla möbler

Har du tröttnat på din gamla byrå? Vill du ha en helt ny färg på dina gamla pallar? Vi har samlat inspiration för hur du kan snygga till dina gamla möblemang.

Man kan förändra mycket med hjälp av målarfärg, tyg, tapet och annat. Men det är inte bara hemmafixarna som gör om sina gamla möbler, även företag har börjat göra dem mer personliga – som att piffa upp en Ikea-möbel. Vi hjälper dig att förvandla dina möbler.

Möbler för barn

Soffor, fåtöljer, stolar, sängar osv. finns det gott om när det gäller vuxna. Men möbler som passar barn kan vara lite svårare att hitta. Vi har samlat inspiration för hur du kan förnya och piffa till barnets gamla möbler – bland annat genom Ikea DIY-tips för barnrum, samt tips på var du kan hitta möbler som är anpassade för barn.

Skaffa en snygg soffa – förnya din gamla soffa

En soffa där alla kan samlas ska gärna vara både modern, snygg och skön. Har du tröttnat på färgen, materialet eller soffans tyg, men ändå letar efter ett billigt soffbyte? Då kan du alltid passa på att klä om soffan till något nytt och snyggt.

Bygg dina egna möbler

Shoppa möbler i all ära, men tänk tjusningen med att själv ha snickrat ihop en möbel helt själv. Bygg dina egna trädgårdsmöbler, skoställ i hallen eller vill du kanske bygga din egen sänggavel? Att bygga egna saker behöver inte vara svårt – följ våra guider, där vi vägleder dig med vad du behöver för verktyg, virke och mått.

Smarta mediamöbler

När det kommer till att välja möblemang för att ställa upp din tv, dvd-spelare och högtalare så finns det en del att fundera över. Varför inte välja möbler med inbyggd funktion för laddning, ljud och bild i ett?

Bästa förvaringsmöblerna

Många drömmer om ordning och reda med hjälp av bra förvaring. Man saknar ofta bra förvaringsmöbler för leksaker, kläder och städredskap. Vi har samlat en del tips när det kommer till smarta lösningar till din förvaring.

Bygg ditt eget bord

En god middag avnjuter man gärna vid ett fint middagsbord med en extra piffig dukning. Vi har samlat inspiration för ditt nuvarande och framtida bord. Framförallt har vi tips på hur du bygger egna bord, såsom altanbord, kafébord och bord som du kan bygga på en dag.

Köpa soffa: Bästa guiden till ditt stora köp
köpa soffa – Frida Ramstedt

Köpa soffa: Bästa guiden till ditt stora köp

Soffmarknaden är en riktig djungel, och det är lätt att göra felköp. Man faller ofta för en snygg färg eller form, men glömmer att granska kvalitén. Här ger inredningsproffset Frida Ramstedt sina bästa tips och råd för att undvika fallgropar.
– En bra soffa ska hålla i minst 15 år, säger hon.

Hur du väljer rätt möbler för ditt hem
ANNONS FRÅN VIDAXL

Hur du väljer rätt möbler för ditt hem

När hemägare köper nya möbler tänker de oftast bara på två olika faktorer när de gör sina sista beslut – pris och design. Även om dessa är viktiga aspekter, är de inte de enda aspekterna du borde tänka på då du inreder ditt hem.

Så håller du fåtöljen fräsch och snygg
ANNONS FRÅN CASINOTOPPLISTAN.COM

Så håller du fåtöljen fräsch och snygg

En tidlös möbel som har fallit ur tiden är fåtöljen. Den glamorösa soff-stolen är den perfekta möbeln för stora som små att klättra upp i och lyssna på höstregnet. Här ger vi de bästa tipsen på hur du håller din fåtölj ren och fräsch så att alla kan njuta lite längre.

Hur mycket är din Ikea-möbel värd?

Hur mycket är din Ikea-möbel värd?

Har du funderat över vad du har för Ikea-möbler hemma? Dags att göra det. Idag talar man nämligen om Ikea-ikoner – och en del av dem är värda en hel del pengar. Här är några av Ikea sakerna som klubbas dyrt idag!

Furumöblerna du inte ska slänga!

Furumöblerna du inte ska slänga!

Släng absolut inte dina gamla furumöbler. Här är guiden som hjälper dig att rensa rätt och leta efter värdefulla furumöbler - och prylar på loppis.

Sommarmöbler förgyller sommaren för oss!

Sommarmöbler förgyller sommaren för oss!

Uteköket fortsätter att vara en central möbel på våra uteplatser i sommar och hammocken väcker barnasinnet hos oss. Möbelexperten tar oss igenom olika inredningstrender som visar varför ute har blivit det nya inne.

15 otippade dyrgripar – släng dem inte!

15 otippade dyrgripar – släng dem inte!

Gustavianska speglar och silvermuggar i all ära. Men dina prylar behöver inte vara antika för att ha ett högt värde! Här är retroprylarna du absolut ska spara.