Spela Memory – hittade matchande bilderna så snabbt som möjligt!

Memory är ett klassiskt minnesspel som där du ska hitta alla matchande bilder. Utmana ditt minne och din koncentration och spela nu!

Tiden börjar när den första bilden vänds. Ju fler par du matchar, desto högre poäng får du. När alla matchande bilder har hittats är spelet över och uppgiften är klar.

Du spelar Memory här nedanför:

Memory – ett spel för minnesträning

Memory, även känt som Memo eller Komihåg, är ett spel som utmanar ditt minne och din koncentration. Du behöver vara uppmärksam på detaljer, använda din hjärna för att komma ihåg var korten finns och träna din hjärna till att bli skarpare.

När du vill koppla av med ett spel är Memory en bra aktivitet. Du ska matcha korten för att vinna spelet, vilket kan förbättra både ditt korttidsminne och dina kognitiva färdigheter.

Om du letar efter en rolig form av minnesträning är detta spel det perfekta valet.

Spela Memory med en vän

Du kan återvända till spelet flera gånger om du vill. Bilderna blandas olika varje gång du påbörjar det. När spelet är över kan du utmana en vän!

Memory kan spelas ensam, men är också roligt när det spelas med vänner eller familj. Det är ett bra sätt att tillbringa tid tillsammans.

Memory tilltalar spelare i alla åldrar. Så sätt igång – spela Memory och träna ditt minne redan idag.

Sugen på att spela något annat?

Korsord – Testa din allmänbildning och ordkunskap!

Sökord – Hitta orden i bokstavskaoset!

Sudoku – Välj bland tre svårighetsnivåer!

Word! – Hitta rätt bokstäver!