Quiz

Vi i Villas quiz och tävlingar

Här hittar du alla våra roliga quiz om livet i villa. Ta reda på vilken trädgårdspersonlighet du är, hur proffsig du är på att snickra eller om du är en riktig semesterälskare. Vissa av våra quiz är även tävlingsbaserade med fina vinster från några av våra utvalda samarbetspartners.

Läs mer

Testa dig i något av våra quiz nedan!

Quiz – ett roligt tidsfördriv

Det är roligt med quiz då du får lite koll på hur andra tänker och hur du själv fungerar. Bland våra villaquiz får du testa hur proffsig snickare du är, rolig information hur många som faktiskt kastar sina sopor i grannens soptunna och mycket mer.

Har du inte något bättre för dig för tillfället kan du alltid passa på att samla på dig lite onödig men rolig information om livet i villa.

Gör det själv-quiz

Är du en riktig hemmafixare så kanske du har koll på lite av varje när det kommer till villalivet. Det är alltid härligt att känna sig händig och skicklig på just hantverk och snickeri, men har du så bra koll som du tror? I vårt gör det själv-quiz får du testa dina kunskaper när det kommer till att just göra-det-själv.

Frågorna i det här quizet handlar bland annat om ifall du vet vad man använder en sickling till samt knepen för att hålla dina utemöbler snygga, vågar du testa dina kunskaper? Testa dina gör-det-själv kunskaper här.

Quiztävlingar

Vi har en tävlingskategori, men vi har även vissa tävlingar just under quiz-kategorin i och med att vi gjort vissa quiz till en tävling – härlig kombo va?

I våra tävlingsquiz har våra läsare bland annat tävlat om arbetskläder, fina barnsnickarkläder och mycket annat från företag som vi har ett samarbete med. Är du en flitig quizdeltagare så har du kanske chansen att vinna något i kommande quiztävlingar.

Tips på roliga quiz

Quiz är inte vår största del på sajten men det är en rolig del. Quiz är något som är perfekt att göra medan du pendlar och inte har så mycket annat för dig, när du vill tävla mot vänner och familj på ett enkelt sätt, när du har en tråkig stund, eller när du bara vill fylla på med lite ny och rolig information. Tycker du extra mycket om just quizen och har flera förslag på vad vi skulle kunna göra quiz, då får du gärna tipsa oss med dina quizidéer.

Ta en titt på våra olika quiz och testa de som intresserar dig, lycka till!

Djurtokig? Gör vårt quiz om husdjur

Djurtokig? Gör vårt quiz om husdjur

Har du koll på alla sorters djur, eller är det innerst inne bara katter som intresserar dig? Testa dina kunskaper i vår roliga frågesport om våra älskade husdjur!

Quiz! Vad kan du om fiske?
quiz om fiske

Quiz! Vad kan du om fiske?

Är du haj på fiske – eller blir det bottennapp? Testa dina kunskaper i vårt roliga fiskequiz!