TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Vinn en båtresa mellan Sverige, Åland och Finland!

Tävla om en båtresa med Finnlines nya fartyg mellan Kapellskär, Långnäs och Nådendal. Ombord finns restauranger, barer, tax free-shopping, spa, gym, yogastudio och spel- och lekrum. Koppla av och njut!

finnlines

Det här kan du vinna:

Var med och tävla om en båtresa för upp till fyra personer med Finnlines nya fartyg mellan Sverige (Kapellskär), Åland (Långnäs) och Finland (Nådendal)!

Det första av två helt nybyggda och mycket större fartyg sattes in på rutten mellan Kapellskär, strax utanför Stockholm, åländska Långnäs och finska Nådendal i september i år, och det andra följer i början av 2024. Ombord de nya fartygen finns bland annat restauranger, barer, tax-free-shopping, spa, gym, yogastudio och spel- och lekrum. Här ges tillfälle till att koppla av i lugn atmosfär och njuta av panoramautsikt över den vackra skärgården.

Efter tre och en halv timme anländer ni till Långnäs på Åland och efter ytterligare fyra och en halvtimme till Nådendal i Finland. Havet och skärgården väntar på dig!

Vinstvärdet är mellan 4 200 kr och 8 700 kr beroende på avgång.

Villkor:

Finnlines erbjuder ett flertal avgångar till Åland, Finland och Tyskland varje dag. På rutten Kapellskär-Långnäs-Nådendal har Finnlines dagliga avgångar åt varje håll. För mer information, besök www.finnlines.se eller kontakta Finnlines kundtjänst +46 771 340 900, mån-fre 08.00–18.00. 

Vinsten innefattar en båtresa för fyra personer tur och retur mellan Kapellskär-Långnäs-Nådendal, inklusive ett eventuellt fordon (max sex meter) samt en fyrbäddshytt. Presentkortet är giltigt till och med 20240531 och resan skall göras inom denna tidsram. Resan måste förhandsbokas och gäller på samtliga avgångar, i mån av plats. Måltider ingår ej. Presentkortet är personligt, kan inte bytas mot kontanter eller får ej säljas vidare. På rutten Kapellskär-Långnäs-Nådendal har Finnlines två dagliga avgångar. I Kapellskär går båten från Kapellskär hamn som man även kan åka till med kollektivtrafik.

Visa mer
Visa mindre

 Så här tävlar du:

Svara på tävlingsfrågan nedan. Bland de läsare som svarat rätt lottar vi ut vinsten. Svaret hittar du på Finnlines hemsida. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Sista dagen att tävla är 24 december.

Här hittar du fler roliga tävlingar!

Mest lästa artiklar