Ny form i köket

Ju mer köket hamnar i centrum, desto mer är vi villiga att satsa på dess form, färg och skönhet.

När SIFO förra året ställde frågan till mer än 1 000 svenskar, om vad de skulle göra om de fick 50 000 kr för att förnya hemmet, ville hela 33 % satsa pengarna på att byta ut köket. Det är också där vi har börjat spendera allt mer tid. Matlagning och måltider är växande intressen, inte minst bland unga. Här är några smakprov på vad som är på gång eller redan finns ute i handeln.

I en stilren rostfri kylSamma pris håller nygamlaKokbordet i rostfritt Osfritt och exklusivt över ”köksön”Nya luckor och annorlundaHällen, där uppvärmningen sker genomSå här kan det se ut med en ”ö” i kökeEtt nytt formspråkDet runda går igen i skåpet
… och i det fristående skåpetDet här skåpet på hjul ger kylningFör kaffeälskarenLiknande design har den bärbara frysenRestaurangkökstrendenRostfritt, cremefärgat, tonat i pärlemor, inga problemEtt extra steg ovanför sockellådanNågot alldeles nytt på kylfronten
TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar