Annons från Hafa

Trendigt med vägghängda toaletter

Fördelarna är många med en vägghängd toalett, bortsett från att de är snygga!

Allt fler inser fördelarna med en vägghängd toalett. Det blir bland annat  lättare att städa och det ser snyggt och modernt ut i badrummet. 

Hafa badrum har dessutom vägghängda toaletter som ingår i en serie där du kan få badrumsmöbler och blandare i samma stil.

Design

Modellerna Hafa Moon och Relax U™ är i skandinavisk design med rena, raka linjer. De är designade och utvecklade av Venkat Tirunagaru, en av världens ledande porslinsutvecklare.

Hygien

Toaletterna har få skarvar där smutsen kan fastna vilket underlättar vid rengöring. Sedan många år tillbaka behandlas porslinet med EasyClean, det innebär att ytan på porslinet glaseras en extra gång. Den extra glaseringen täpper igen porerna i keramiken, vilket gör att ytan blir extremt slät och förhindrar att vätska, smuts och kalk tränger ner i porslinet.

Hydrodynamik

Det kanske viktigaste momentet är att hydrodynamiken, vattnets rörelse, är fulländad för bästa funktion. Toaletterna spolar rent tack vare ett optimalt vattenflöde.

Kvalité

Hafa badrum har ett av marknadens bästa spolsystem (frontmanövrerad inbyggnadscistern) som är också är av Venkat Tirunagaru. Spolsystemet har fått bäst i test i Norsk Byggforsk som utför ett av världens tuffaste tester av VVS-produkter

Miljövänligt

Toaletterna är snålspolande, välj mellan tre eller sex liter.

Lätt att hålla rent

Det säger sig själv, det är lättare att hålla rent med en fri golvyta!


Hafa Moon vägghängd toalett, pris 6.495 kr. 
(inklusive toalett, SoftClose toalettlock, spolsystem och spolknapp)

Fakta Easy Clean

Hafa MOON toalett och handfat tillverkas i porslin, som är ett levande material med lång hållbarhet. Easy Clean som är en extra glasering, utgör den sista, skyddande ytfinishen. Genom att lägga till den extra glaseringen – Easy Clean™ – har porslinet fått en rad nya positiva egenskaper. Den extra glaseringen täpper igen porerna i keramiken, vilket gör att ytan blir extremt slät och förhindrar att vätska, smuts och kalk tränger in i porslinet. Dessutom behöver du inte rengöra lika ofta för att bibehålla den naturliga glansen och renheten. Jämfört med vanligt porslin innebär det bland annat:
– Enklare att hålla rent
– Smutsen fastnar inte
– En snygg och glansig yta
– Ökad slagtålighet och hållfasthet

Mest lästa artiklar