ANNONS FRÅN HORNBACH

Förvaring som alla tycker om

Hur mycket prylar har du hemma och finns det något du praktiskt taget aldrig använder? Här kan du läsa om vad du ska tänka på vid förvaring.


En borrmaskin du kanske använt totalt 10 minuter på 2 år, men som ändå hela tiden ligger framme i hallen, alla säsongers ytterkläder som brottas om att få synas på galgarna i hallen eller sytråden som ligger som en orm över golvet.

Innan du inhandlar förvaringslådor är det bra att gå igenom samtliga prylar som ligger framme och faktiskt slänga sådant du inte använder och som har en tendens att alltid ligga i vägen. Årets julklapp var det återvunna plagget och det är ingen slump att fler och fler ser värdet i att skänka bort eller lämna in saker för återvinning.

Kom snabbt åt det du behöver

Saker du använder ofta ska givetvis vara lätta att komma åt. Ordna förvaringslösningar som gör att du snabbt kommer åt det du behöver istället för att tröstlöst leta i timmar. Har du högt i tak hemma kan du dra nytta av takhöjden och förvara sådant du sällan använder så högt upp som möjligt.

Med praktiska och enkla plastlådor blir det dessutom roligare att förvara i hallen.

 

Plastlådor med lock är bra för att förvara sådant som egentligen inte behöver stå framme.
Foto: Hornbach

 

Foto: Hornbach

 

I flätade plastkorgar kan du förvara sådant som mycket väl kan synas. Det kan exempelvis handla om halsdukar, skarfar eller mössor.

Varför inte satsa på snygga korgar och trälådor i naturmaterial också? 

 

Foto: Hornbach

 

Foto: Hornbach

 

Det finns även träförvaring med lock i vilka du kan stapla saker på varandra. 
Foto: Hornbach

 

Äppellåda med lite lantligt utseende. 
Foto: Hornbach

 

Foto: Hornbach

 

En bra lösning lösning är att ordna med förvaring under trappan och anordna olika hyllsystem. Detta är ett perfekt sätt för skoförvaring och väskor, särskilt sådana som inte används till vardags, och samtidigt ta vara på allt utrymme som finns i hemmet.

Till dig som samlat på dig många olika skruvar, spikar pch pluggar genom åren kan förvaring i smådelslådor vara ett sätt att få ordning och reda. Det gäller även dig som tycker om att pyssla, men som inte har hittat något bra förvaringssystem ännu. 

 

Foto: Hornbach

 

Till dig som föredrar att förvara i garderober finns allt du behöver för att skapa ordning och reda i Hornbachs sortiment Elfa system. Det finns skenor och täcklister för bärlist, smidiga hyllor, trådbackar och korgar till garderob samt förvaring för kläder och skor.

 

Mest lästa artiklar