Annons för försäkringsguiden.se

Jämför dina försäkringar regelbundet för att skydda din ekonomi

Livet förändras ständigt och det är viktigt att försäkringarna hänger med. Det är därför smart att regelbundet se över dina försäkringar för att se vad du har och vad du eventuellt behöver uppdatera.

Även om de flesta av oss har de försäkringar som behövs så kanske vi inte vet vilket skydd dessa försäkringar faktiskt innebär.

Oumbärliga försäkringar

Genom att betala en regelbunden premie till ett försäkringsbolag får du ekonomisk kompensation om något oförutsett inträffar. Det kan kännas övermäktigt att se över befintliga försäkringar, teckna försäkring och däremellan försöka lista ut vad som är bäst. Det finns ju så många försäkringsbolag och produkter att välja mellan så använd Försäkringsguiden för att få hjälp på traven. Här är de vanligaste försäkringarna:

Hemförsäkring

Den skyddar ditt hem och dina ägodelar från skador och förluster till följd av exempelvis brand, stöld eller vattenskador oavsett om det är en villaförsäkring, hyresrätt eller bostadsrätt. Den kan även täcka ansvarsförsäkring och rättsskydd.

Bilförsäkring

En bilförsäkring täcker skador på ditt fordon och eventuella ansvarsskyldigheter på grund av trafikolyckor. Den kan också täcka läkarvård och rättshjälp.

Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Denna försäkring ger ekonomiskt stöd om du inte kan arbeta på grund av sjukdom eller olycka. Efter ett visst antal karensdagar kan den täcka medicinska kostnader, inkomstförlust och rehabilitering.

Inkomstförsäkring

En inkomstförsäkring ger dig regelbundna ersättningar ifall du inte kan arbeta på grund av sjukdom, skada eller ofrivillig arbetslöshet. Ersättningen utgör vanligtvis en viss procentandel av din ordinarie lön och betalas under en bestämd tidsperiod.

Hundförsäkring

Ge din fyrbenta vän det bästa skyddet! Försäkringen ger ett ekonomiskt skydd för kostnader för veterinärvård som kan uppstå vid plötsliga händelser, sjukdomar, vård och operationer.

Företagsförsäkring

Försäkringen anpassas efter företagets unika behov och risker. De vanligaste typerna av företagsförsäkring inkluderar exempelvis ansvarsförsäkring, fastighetsförsäkring, avbrottsförsäkring och förmånsskydd för de anställda.

Därför är Försäkringsguiden så värdefull

Använd vår guide på Försäkringsguidens jämförelsetjänst för att hitta den försäkring som passar dig bäst. Genom användarvänliga verktyg och informativa guider får du snabbt en överblick över de försäkringar som är mest relevanta för dig.

Ju mer du betalar för en försäkring behöver inte betyda ett bättre skydd. Det kan skilja en hel del inom vissa områden i villkoren och dess täckningsområden. Det kan hända att du får ett liknande skydd hos ett annat försäkringsbolag till dessutom ett lägre pris! Testa vår guide för att får rekommendation så sparar du både tid och i vissa fall pengar på att snabbt och effektivt jämföra försäkringarna mellan olika bolag såsom exempelvis IF, Unionen, Hedvig, Ica försäkringar eller Lärarförsäkringar. Helt baserat på dina specifika kriterier. Dessutom gratis och med en värdefull kundtjänst som gärna hjälper dig vid frågor och funderingar.

Mest lästa artiklar