Månadens läsaridé: ”Jag har skapat ett tekniskt badrum”

Ett tekniskt badrum med sensorstyrda kranar och vindrutetorkare på spegeln – här är månadens läsaridé!


”Jag har renoverat badrummet från grunden då jag blev tvungen att riva ut allting på grund av fuktskada. Det tog cirka fyra månader att få allt klart.

Redan i början av projektet bestämde jag mig för att känslan i det nya badrummet skulle vara exklusiv och att jag ville prova nya tekniska lösningar. Däremot hade jag inte någon superhög budget, det fick inte kosta mycket mer än 60 000 kronor. Jag har monterat en surfplatta med inbyggda högtalare i taket, sensorstyrda kranar och en gigantisk takdusch som styrs av touchpanel – det sistnämnda är hopbyggt av diverse delar beställda på internet.

Värmen och belysningen styrs genom en touchdisplay, alternativt det hemmabyggda husstyrningssystemet. Badrumsspegeln har inbyggd led-belysning, vindrutetorkare och en digital klocka. Vindrutetorkaren kommer från en båt!

Andra finesser som mitt badrum har är en infälld toaletthållare, automatisk sopkorg, fukt/sensorstyrd fläkt, belyst makupspegel, helt dold mini-tvättstuga med tvätt- och torkmöjligheter samt en hemmabyggd tvättkorg i durk-aluminium med led-belysning.”

Namn: Patrik Jonsson.
Ålder: 45 år.
Bor i: Harads.
Gör: Är IT-konstult och hemmafixare.

Annons

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar