Göm sladden!

Glöm dammsamlande och fula sladdhärvor. Det finns mycket smartare lösningar för att samla, dölja och fästa hemmets alla sladdar.


I dagens hem med datorer och allehanda elektroniska produkter blir problemet med sladdar och kablar ibland synnerligen irriterande. En lösning är naturligtvis att skaffa sladdlösa apparater i så stor utsträckning som möjligt, men helt sladdlöst är det svårt att få det.

Här har vi samlat ett urval av produkter som hjälper dig att hålla ordning och reda på sladdtrasslet och förhindra att dina barn och husdjur biter i dem.

En kabelsamlare samlar ihop dina kablar och fästs på bordsskivan eller väggen. Denna samlar grenuttag och 6 stycken 5 meters-kablar och har ett fjäderfäste för montering. Finns i vitt eller blått. 225 kr. Clark Cable. En billig lösning är kabelsamlaren Montera. Plaströret är uppskuret för att du enkelt ska kunna trä det över sladdarna. Finns i färgerna vit och svart. 25 kr Ikea. Med en liten spiral av gummi fäster du snabbt sladden i en åtta. Wiresnake kommer från Designtorget och kostar cirka 85 kr för två stycken. Foto: Anders Jahrner Kabelkanaler och kabellist finns i olika utföranden och mått. Denna har 10 x 20 mm i yttermått och kostar 45 kr styck. Bauhaus. Göm dina sladdar i en kabelväska! Väskan är tillverkad i kraftig väv och fästs med klisterskivor under till exempel bordskivan eller mot en vägg. 98 kr, Clark Cable. Kabelvindan gör det enkelt att snurra upp överbliven kabel. Denna rymmer 3 m kabel och kan fästas på till exempel en bordsskiva eller skruvas fast i väggen. 49 kr, Clark Cable.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar