Nytt & Nyttigt maj -07

Designade duschar och dimmers, insektsmagneten Mosquito Magnet och världens minsta espressomaskin - läs om nya och nyttiga saker här!

Krumelurer i hörnet

Pigga upp duschhörnan med några krusiduller! Duschen Niagara med mönstret Twist som är formgivet av Kristina Eldon kan vara ett kul tillskott i badrummet. De böjda dörrarna är invikningsbara och finns i flera olika mått och kostar från 6 590 kronor. För mer information se www.inr.se eller 040-670 15 30.

Följ den röda tråden


Trädgårdsvask

En flyttbar och hopfällbar trädgårdsvask som passar bra
när du till exempel ska plantera om plantor eller skölja rotfrukter. Kranen kopplas smidigt till trädgårdsslangen. Stativet är i rostfritt stål och är försett med två hjul. Vasken är 80 lång, 38 centimeter djup och 80 centimeter hög och kostar 495 kronor på Willab Garden. För mer information se www.willabgarden.se eller 0431-686 00.

Designad dimmer


Myggfritt ute!

Äntligen har den kommit – produkten alla längtat efter! Insektsmagneten Mosquito Magnet lockar till sig myggor och oskadliggör dem genom att suga upp dem i en behållare. Fungerar på ett område på 2 000 kvadratmeter! Inga giftiga bekämpningsmedel behövs. Mosquito Magnet kostar 5 495 kronor på Lantmännen Granngården. Mer information finns på www.granngarden.se eller 0771-222 444.

Värsting av värstingar


Eldklot i trädgården

Häng upp detta eldklot i ett träd eller vid husets gavel och du kan njuta av ett härligt ljusspel i trädgården på vårkvällarna. Elden består av en marschall eller ett ljus avsett för utomhusbruk. Klotet finns i tre olika storlekar (20, 25 och 30 centimeter i diameter) och kostar 299, 369 respektive 450 kronor på www.tradgardsrum.seFunkisfriggebod i paket


Smart för spröjsen

Nu är det dags att putsa dina fönster! Alla som har fönster med löstagbar fönsterspröjs vet att det kan vara svårt att få bort dessa när det behövs. Prova då det lilla specialverktyget Spröjsann som lätt och skonsamt tar bort fejkspröjs. Fönstren repas inte och fingrar skonas! Kostar 39 kronor på www.smartasaker.se, 08-736 09 99.

Världens minsta espressomaskin?


Matcha muggen

Gör badrummet enhetligt genom att välja en färg på detaljerna. Kornblå WC-borste 129 kronor, mugg med lock 59 kronor och tvålpump 79 kronor. Säljs i inredningsbutiker och i Miques egna butiker. Mer information på www.mique.se eller 033-20 75 30.

 


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar

TV: Redaktionens bästa klipp!