Sensationell hjälp mot äckliga mögelfogar – det funkar faktiskt!

Den enda som hittills har hjälpt mot fula, äckliga och missfärgade mögelfogar har varit att skära bort dem och sätta nya. MEN vi har testat en sensationell ny metod som fungerar i praktiken.

mögel i kakelfogar

Journalisterna på tidningen Gör Det Självs redaktion trodde inte att det var sant. Ett oskyldigt pressmeddelande från en dansk tillverkare som lovade att de nu kunde rengöra de annars så omöjliga svartfläckiga mögelfogarna. Det lät som en saga, men Gör Det Själv erkänner att de hade fel och deras testredaktör ger Protox Fogren toppbetyget 10.

Gör Det Själv har testat medlet på många olika ställen under de senaste 6 månaderna på både mjuka och hårda fogar i badrum och i fönsterkarmar, och det fungerar extremt effektivt.

Här nedan är tre exempel på hur produkten har utfört mirakel på mjuka silikonfogar.

Före:

Före:

Före:

Efter:

Efter:

Efter:

Observera!

Gör Det Själv är väldigt entusiastiska över Protox Fogren. Men redaktionen har två förbehåll. För det första är medlet blekande, och fogarna blir lite ljusare än vad de kanske var från början. Dessutom kan redaktionen inte garantera att medlet på längre sikt inte förstör fogarna. Men det finns inte något som tyder på att fogarna löses upp. 6 månader efter testen, och på alla de områden som redaktionen har testat medlet, är fogarna fortfarande elastiska och helt täta.

På Gör Det Själv kan du läsa en utförlig guide över du använder medlet. Läs guiden här.

Skrivet av: Erik Christensen, Gör Det Själv


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar