ANNONS FRÅN SERVICEFINDER

Hitta rätt hantverkare med Servicefinder i höst: ”En förenkling i vardagen”

Har du en drömrenovering på gång eller ett projekt som bara måste tas om hand? Använd dig av den kostnadsfria tjänsten Servicefinder och njut av en smidig hantverksprocess, från ax till limpa.

Hitta rätt hantverkare här!

De flesta som någon gång anlitat hantverkare kan skriva under på att det är en tämligen omständlig process. För den som inte har vänner eller bekanta som kan tipsa om bra hantverkare, krävs omfattande arbete att hitta en firma som utför precis det jobb du önskar med goda referenser och samtliga intyg – och det är även ofta en lång och segdragen process när det kommer till att få en offert. På grund av detta tenderar många drömprojekt att stanna vid just drömstadiet – något som Servicefinder ämnar ändra på. 

– Vår tjänst finns till för alla som är i behov av tjänster i olika former. Det kan vara allt från en hantverkare som behövs anlitas, till städföretag och flytthjälp. Som uppdragsgivare har du tillgång till all information du behöver för att kunna hitta rätt. Du kan i lugn och ro gå igenom företagets profilsida och se behörigheter och certifikat eller chatta med företagen, berättar Mie Nilsson, marknadschef på Servicefinder.

Företag hör av sig till dig

Med hjälp av Servicefinder blir hela processen avsevärt mycket enklare. Du slipper ringa runt till olika hantverkare för att samla in offerter och du behöver inte heller söka runt för att se vilka som har bäst recensioner. Med bara några få knapptryck får du istället allting serverat till dig – utan att behöva lägga varken speciellt mycket tid eller pengar.

– Du beskriver helt enkelt vad du önskar genomföra så återkopplar de företag som vill hjälpa dig med offerter och du kan också se företagens omdömen från tidigare användare. Det blir en rejäl förenkling i vardagen, fortsätter Mie.

Hitta rätt hantverkare enkelt här

En smidig process

Med Servicefinder kan du vara trygg i att du kommer i kontakt med kvalitativa företag. På kontinuerlig basis kontrolleras att företagen har svensk F-skatt och är momsberättigade, och det genomförs dagliga kontroller kring bolagens ekonomi.

– Men den viktigaste kvalitetssäkringen är företagens recensioner, och det är enbart personer som använt företaget genom vår tjänst tidigare som kan lämna ett omdöme. Det blir således väldigt pålitligt och ännu ett steg mot att du ska hitta precis rätt.

För dig som behöver hjälp med projekt är tjänsten alltid kostnadsfri och du binder aldrig upp dig att välja ett företag när du lämnat en förfrågan. Du kan därför luta dig tillbaka, se dig omkring i din takt och kika närmre på de aktörer som är intressanta för just dig och ditt behov – och slå till när det känns rätt.

– Vi vill att anlitandet av hantverkare ska vara en så enkel process som möjligt. Med Servicefinder blir det just det, avslutar Mie.

Läs mer och hitta rätt hantverkare här

Mest lästa artiklar