ANNONS FRÅN OZONEAIR

Blev av med äcklig lukt i huset: ”Överträffade förväntningarna”

Helena Svensson och hennes man hade kämpade mot äcklig lukt i sitt hus i Spanien i flera år.  När hon hörde talas om Ozoneair – en apparat som kan få bort även de mest envisa av lukter bestämde hos sig för att testa.  – Jag brukar inte rekommendera någonting till någon – men den här överträffar våra förväntningar, säger Helena. 

Helena Svensson och hennes man bor strax norr om Stockholm men tillbringar också en del av sin tid i Spanien. Där äger de ett gammalt hus från 1925, som vållat dem en del besvär.  

– Precis som i många gamla spanska hus fanns det fuktskador och de orsakade en hel del äckliga lukter, säger Helena.

Lukten kom framför allt från ett förråd och Helena testade allt möjligt för att bli av med den – doftblock, sprayer och olika slags torrbollar. Men ingenting hjälpte. 

Då fick hon höra talas om Ozoneair – en svensk produkt som tar bort lukter med hjälp av ozon. Hon bestämde sig för att testa och köpte en Ozoneair av den minsta modellen för att kunna packa ner den i resväskan. 

– Min man trodde inte på att det skulle fungera men jag köpte den ändå. 

Läs också: Staffan blev kvitt unken lukt – och ökade värdet på sitt hus

Hans ögon var som klot

Väl nere i Spanien placerade Helena den lilla maskinen i trappan ovanpå det illaluktande förrådet och startade en behandling. När paret kom tillbaka några timmar senare var den äckliga lukten helt borta. 

– Min man var helt ställd – hans ögon var som klot, berättar Helena. 

Men inuti det fuktskadade förrådet luktade det fortfarande hemskt.  

– Det var så att man kunde kräkas, och lukten hade satt sig i de grejer vi ställt in där.

Så nästa gång paret lämnade huset ställde de in Ozoneair i förrådet och stängde till dörren. Efter två behandlingar hade de fått bort lukten helt även där.  

– Då var min man ännu mer chockad. Efter det har vi kört Ozoneair en gång till i huset och det var när vi hade rivit väggen till förrådet. Då kom lite av lukten tillbaka. Men sedan dess – ingen lukt. Den är helt borta. 

Fungerade även i bilen

Helena och hennes man passade även på att köra en ozonbehandling i den skruttiga gamla bil som de hade nere i Spanien, och blev kvitt all obehaglig lukt även i den. 

– Jag brukar inte rekommendera någonting till någon – men den här överträffar våra förväntningar, säger Helena. 

Nu ska huset i Spanien renoveras och fuktskadorna ska åtgärdas. Men om Helena får problem med dålig lukt igen tar hon fram sin Ozoneair – den kan nämligen användas till omkring 1000 behandlingar innan den behöver bytas ut. Läs mer om Ozoneair här.

Mest lästa artiklar